Loffice Budapest Coworking és iroda

Coworking

Vásárolj coworking bérletet, hozd magaddal saját laptopodat / állógépedet. A bérlet tartalmazza: az alapvető irodai infrastruktúra használatát, egyéni munkaállomásodat, adminisztratív és alapvető informatikai támogatást, csatlakozási lehetőséget a közösségi, üzleti hálónkhoz, részvételi lehetőséget üzleti- és kulturális eseményeinken, kiállításainkon.

 

Nálunk mindent megtalálsz, ami a hatékony munkavégzésedhez elengedhetetlen!

 

A coworking bérlet tartalma:

 

 • egyéni munkaállomás / iroda
 • teljes körű irodai infrastruktúra (nyomtató, fénymásoló, scanner, fax, projektor, vetítővászon, flipchart stb.)
 • szélessávú internet hozzáférés - WiFi
 • szerver szoba
 • adminisztratív és informatikai támogatás
 • irattárolók és raktárhelyiség
 • konyha és terasz
 • kerékpártároló és zuhanyzók
 • részvételi lehetőség üzleti- és kulturális eseményeinken
 • csatlakozás a közösségi, üzleti hálóhoz – vállalati profilod feltüntetése honlapunkon
 • mindig friss kávé és tea

 

KÉPEK

Iroda

Zöld szemléletű, funkcionálisan játékos irodáink ergonómiailag tudatos kialakításával célunk a munkatársak igényeinek leginkább megfelelő terek kialakítása volt. Ezáltal biztosítjuk a dolgozók hatékony munkavégzését és lendületét, megkönnyítjük a feladatellátást és számtalan, a munkavégzést hátráltató terhet veszünk le a vállukról.

 

LOFFICE Budapest (VI. Budapest, Paulay Ede u. 55.)

Irodánk Budapest belvárosában, egy alternatív energiákkal üzemeltetett loft épületben található. 300 m2 közösségi irodatér, 3 tárgyaló és egy 100 fő befogadására alkalmas rendezvény- és kiállítótér, valamint 130 m2-es és 40 m2-es irodaterek állnak az ipari stílust kedvelő dolgozók rendelkezésére. 

KÉPEK 

   

LOFFICE Mini (VI. Budapest, Király u.)

A patinás pesti bérházban található nagypolgári lakásból kialakított 6 önálló coworking stúdió (16–45 m2) a klasszikus polgári stílust, a szofisztikált, ergonominkus designt és a kortárs képzőművészetet játékos módon ötvözik.

KÉPEK 

   

LOFFICE Sas (V. Budapest, Sas u.)

“Molino irodánkban”, melyben még a falakat is újrahasznosított alapanyogok borítják, stúdió irodákat (12-80 m2) alakítottunk ki kisebb-nagyobb cégek számára. Az enteriőrt minden irodánknál a Szupernova Design csapat tervezte. Vezérelveink – mint mindenhol – itt is: recycling, hatékonyság, fenntarthatóság.

KÉPEK 

   

Salétrom by LOFFICE (VIII. Budapest, Rákóczi tér)

Nyers tégla, látszó beton, tágas terek, kortárs művészet és design formabontó kombinációja. A 9 méter belmagassággal és látszó betonfelületekkel rendelkező, 250 m2 hasznos alapterületű egykori gyárépület igazi ipari életérzést közvetít. Hatalmas közösségi kertjében bio gazdálkodás, tereiben kollaboratív munka zajlik.

KÉPEK 

   

LOFFICE Wien (VII. Bécs, Schottenfeldgasse 85.)

Bécsben, a kreatív emberek kedvelte 7. kerületben megnyílt iroda a Budapesten már bevált LOFFICE koncepció nemzetközi implementálása.

KÉPEK 

 


A hangsúlyt minden esetben a közösségre, annak megteremtésére és építésére fektetjük. A nálunk munkaállomást vagy irodát bérlők saját, egyéni munkájukat végzik, és emellett lehetőségük van arra, hogy megosszák egymással tapasztalataikat, információikat, kapcsolati hálójukat. Célunk, hogy az elszigetelt irodai lét helyébe együttműködés és kölcsönös segítségnyújtás lépjen, melyhez kapcsolatépítő és kulturális programjainkkal érdemben igyekszünk mi is hozzájárulni.

 

Sikerünk záloga a flexibilitás, a költséghatékonyság és a szolgáltatói támogatás, hiszen a coworking közösségben végzett munkát és kötöttségektől mentes bérleti megoldást jelent, így a vállalkozást veszélyeztető célszerűtlen kiadás nem merül fel. A rugalmas jellegnek köszönhetően mindenki igény szerint dönthet arról, hogy a tereket egy órára, egy napra, hetekre vagy egy hónapra kívánja igénybe venni.

 

Host rendszerünknek köszönhetően ellátjuk az adminisztratív feladatokat, koordinálunk, kezeljük a postát, rendet és tisztaságot tartunk és orvosoljuk a helyben felmerülő technikai és egyéb problémákat.