Loffice Budapest Stúdió

  • LOFFICE Budapest (VI. Budapest, Paulay Ede u. 55.)

Az első Loffice Budapest belvárosában, egy alternatív energiákkal üzemeltetett 7 szintes loft épületben, 1200 m2-en található. Közösségi irodatér, tárgyalók, rendezvény- és kiállítótér, fedett sky bár és konyha, valamint 3 terasz és 130 m2-es és 40 m2-es irodaterek állnak az ipari stílust kedvelő dolgozók rendelkezésére.

A Paulay Ede utca 55. szám alatti bázis régen a Zeneakadémia kottanyomdája volt. Az utcáról észrevehetetlen komplexum. Érdekessége, hogy megújuló energiaforrásokkal működő zöld ház, gáz-felhasználás nem történik az ingatlanban, azt a Duna medrének vizével hűtik és fűtik, úgynevezett talajvizes hőszivattyú rendszer segítségével.

  • LOFFICE Mini (VI. Budapest, Király utca)

A patinás pesti bérházban található nagypolgári lakásból kialakított 6 önálló stúdióiroda (16–45 m2) a klasszikus polgári stílust, az ergonomikus designt és a kortárs képzőművészetet játékos módon ötvözik.

  • LOFFICE Sas (V. Budapest, Sas utca)

“Molino iroda”, melyben még a falakat is újrahasznosított alapanyogok borítják, stúdió irodákat (12-80 m2) alakítottunk ki kisebb és nagyobb cégek számára.

  • Salétrom by LOFFICE (VIII. Budapest, Rákóczi tér)

Nyers tégla, látszó beton, tágas terek, kortárs művészet és design formabontó kombinációja. A 9 méter belmagassággal és látszó betonfelületekkel rendelkező, 250 m2 hasznos alapterületű egykori műanyagfeldolgozó üzem igazi ipari életérzést közvetít. Az épület és a hozzá kapcsolódó közel 600 m2 nagyságú rendezvénykert események, konferenciák, esküvők kedvelt helyszíne.

  • LOFFICE Wien (VII. Bécs, Schottenfeldgasse 85.)

Bécsben, a kreatív emberek kedvelte 7. kerületben megnyílt iroda a Budapesten már bevált LOFFICE koncepció nemzetközi implementálása. Közösségi irodatér, kis irodák, tárgyalók és egy loft rendezvénytér található ebben az ex-cipőgyárban.


ÁRAK

Információ

Taste Loffice

Tudj meg többet!

Rendezvényközpont

Tudj meg többet!

 

KÖZÖSSÉGI IRODA

Tudj meg többet!