Loffice Budapest Rólunk

Rólunk

A LOFFICE a kreatív- és az üzleti szféra metszéspontján elhelyezkedő olyan újgenerációs iroda, ahol adottak a munka, a kapcsolatépítés és a kikapcsolódás feltételei, ahol mindenki megtalálja a tevékenységéhez leginkább illő teret.

 

2009-ben nyitottuk meg első közösségi irodánkat a Zeneakadémia egykori kottanyomdájában, a Paulay Ede utcában. Az eredeti állapotában helyreállított, megújuló energiaforrásokkal működő hat szintes gyárépület – a Konzervatórium fákkal övezett belső kertjére nyíló teraszával – az újra nyitott vállalkozók kedvelt bázisává vált.

 

A közösségi irodamodell hazai úttörőiként, egyéni igény szerint bérelhető munkaállomásainkat, irodáinkat, rendezvény- és kiállító tereinket a környezettudatosság és az ergonómia, valamint a kortárs művészet munkatérbe való integrálását szem előtt tartva alakítottuk ki. Küldetésünknek tekintjük a kis- és középvállalkozások segítését rendszeres tanácsadással és képzéssel. Kapcsolatépítő eseményeinken és elismert szakemberek vezette  workshopjainkon a start-up cégek hasznos vállalkozói, gazdasági, jogi és pénzügyi ismereteket szerezhetnek. További szolgáltatásaink közé tartozik a virtuális iroda szolgáltatás, valamint partnereinken keresztül a cégek elindulását és működését hatékony módon segítő széles körű szakmai támogatást biztosítunk.

 

Irodáink ma négy budapesti és egy bécsi helyszínen találhatók meg. Egy családi vállalkozást vezető testvérpárként programjainkkal 2010-ben elnyertük az Év Fiatal Vállalkozói címet, 2011-ben pedig az Év Zöld Irodája bronzérmét, 2013-ban pedig a Design Management Különdíjat, mely a design, a marketing, a kommunikáció területén létrehozott arculatot díjazza. Szintén 2013-ban az Év Irodája Design Díjat ítélték a Loffice-nak a Distinction @ Salétrom iroda egyedi belsőépítészeti megoldásaiért. 

 

Klementz Panni és Kata
A LOFFICE alapítói