Loffice Budapest Rólunk

 

Rólunk

A Loffice a közösségi munkamodell hazai meghonosítója. 5 helyszínen és 2 országban nyújtunk tapasztalat- és tudásmegosztáson alapuló, vállalkozás-ösztönző szolgáltatásokat és stílusos tereket.

 

Az első Loffice-t 2009-ben alapítottuk a Zeneakadémia egykori kottanyomdájában, egy zöld energiákkal működő gyárépületben. Ma 5 irodánk van, 4 Budapesten és 1 Ausztriában, Bécsben.

A két főváros frekventált pontjain található iroda- és rendezvénytereinket az ipari design, izgalmas belsőépítészeti megoldások, újrahasznosított berendezési tárgyak, a környezettudatosság, az ergonómia, illetve elismert képzőművészek munkáinak irodatérbe való integrálása jellemzi.

Mi voltunk az első coworking iroda Magyarországon. A családi szemléletet és emberközpontú hozzáállást szem előtt tartva nőttünk nagyra.

Az országban elsőként kidolgoztunk, megvalósítottunk és pár év leforgása alatt nemzetközi szintre fejlesztettünk egy tér- és tudásmegosztáson alapuló modellt.

Amit nyújtunk, azok terek, szolgáltatások, programok és szakértői segítség. A Loffice az 1 személyes munkaállomásokon kívül kisebb és nagyobb irodákat (10-250 m2), tárgyaló és rendezvény tereket és kertet, sky bárt, városi koktélteraszt kínál.

A cégek növekedési igényeit házon belül biztosítjuk, lehetővé téve számukra, hogy felépített közösségüket megtartva fejlődjenek, bővüljenek.

Számtalan vállalkozást segítő feladatot vállalunk, amelyekkel nagy számban érjük el a KKV és startup szektort, hatékony módon tudjuk támogatni a magyar startup vállalkozásokat és megtöbbszörözni hazai és határon túli érvényesülési esélyeiket.

 

:: DÍJAINK ::

2010 // Év Fiatal Vállalkozói

2011 // Év Zöld Irodája III.

2013 // Design Management Különdíj

2013 // Év Irodája Design Díj

2014 // Év Coworking Irodája

2015 // Legjobb Coworking Iroda (Central European Startup Awards)

 

 

Klementz Kata és Panni

A Loffice alapítói

 

lofficecoworking.com

tasteloffice.com

ceeliftoff.com

 

Információ

Taste Loffice

Tudj meg többet!

Rendezvényközpont

Tudj meg többet!

 

KÖZÖSSÉGI IRODA

Tudj meg többet!