Loffice Budapest Stúdió

  • LOFFICE Budapest (VI. Budapest, Paulay Ede u. 55.)

Az első Loffice Budapest belvárosában, egy alternatív energiákkal üzemeltetett 7 szintes loft épületben, 1200 m2-en található. Közösségi irodatér, tárgyalók, rendezvény- és kiállítótér, fedett sky bár és konyha, valamint 3 terasz és 130 m2-es és 45 m2-es irodaterek állnak az ipari stílust kedvelő dolgozók rendelkezésére.

A Paulay Ede utca 55. szám alatti bázis régen a Zeneakadémia kottanyomdája volt. Az utcáról észrevehetetlen komplexum. Érdekessége, hogy megújuló energiaforrásokkal működő zöld ház, gáz-felhasználás nem történik az ingatlanban.

  • LOFFICE Bobo (VI. Budapest, Paulay Ede u. 55.)

Az Oktogon vonzáskörzetében, a  Loffice főhadiszállásán található kompakt iroda (45 m2) kreatív és inspiratív környezetet kínál indusztriális designnal, tetszés szerint variálható berendezéssel. A Loffice együttműködő közössége kiterjedt partneri lehetőségeket kínál, amely ideális légkör startupok számára.

  • LOFFICE Munkácsy (VI. Budapest, Munkácsy Mihály utca)

Belvárosi design iroda, az Oktogon és a Hősök tere között! A Loffice-család legújabb tagja a pesti szecessziós építészet egyik gyöngyszemében, a patinás Sonnenberg-villában várja leendő lakóit. A 130 m2-es, földszinti irodához egy 40 m2-es udvar is tartozik. Várható nyitás: 2018 szeptembere.

  • LOFFICE Rákóczi (VIII. Budapest, Rákóczi tér)

Nyers tégla, látszó beton, tágas terek, kortárs művészet és design formabontó kombinációja. A 9 méter belmagassággal és látszó betonfelületekkel rendelkező, 250 m2 hasznos alapterületű egykori műanyagfeldolgozó üzem igazi ipari életérzést közvetít. Stílusát 2014-ben az Év Irodája Design díjjal jutalmazták.

  • LOFFICE Wien (VII. Bécs, Schottenfeldgasse 85.)

Bécsben, a kreatív emberek kedvelte 7. kerületben megnyílt iroda a Budapesten már bevált Loffice koncepció nemzetközi implementálása. Közösségi irodatér, kis irodák, tárgyalók és egy loft rendezvénytér található ebben az ex-cipőgyárban.

ÁRAK

Rendezvényközpont

Tudj meg többet!

 

KÖZÖSSÉGI IRODA

Tudj meg többet!

 

LOFFICE BALATON

Tudj meg többet!