Loffice Budapest Házirend

 

       A Loffice területét csak rendeltetésének megfelelően használd! Kérünk ne sérts meg jogszabályi előírásokat, a Házirendben és az Általános Szerződési Feltételekben (ÁSZF) foglalt szabályokat, mert annak minden következménye Téged terhel!

 
Kérünk, hogy a Loffice zöld ház területén csak az alábbi, arra kijelölt külső helyszíneken dohányozz: belső udvar és terasz.

 
Személyi igazolványodat és lakcímkártyádat adategyeztetés céljából első látogatásod alkalmával elkérjük és azokról fénymásolatot készítünk. Adataidat bizalmasan kezeljük, azt jogosulatlan harmadik személyek részére nem tesszük hozzáférhetővé!

 
Konyhánkban hűtőszekrény, vízforraló, kávéfőző, tejhabosító, mosogatógép és edények, valamint kávé, tea, és tej állnak a rendelkezésedre.
A Loffice konyhája önkiszolgáló terület. Kérünk figyelj a rendre és a tisztaságra, a kávét és teát készítsd el ízlésed szerint és aktívan vedd igénybe a mosogató gépet!

 
Csendet kérünk! A Loffice elsősorban munkahely! Zenehallgatáshoz használd fülhallgatódat!

 
A Loffice nyitott iroda, a biztonság kedvéért ügyelj értékeidre! Az elveszett, eltulajdonított tárgyakért nem vállalunk felelősséget, azonban kérésedre azokat zárt helyiségben megőrizzük.

 
A Loffice állatbarát munkahely, szobatiszta háziállataid szívesen látott vendégeink!

 
Ha bizalmas hangvételű telefonbeszélgetést folytatsz és zavar a nyilvánosság vagy éppen fordítva, üres tárgyalóinkban az intimebb részletek is süket fülekre találnak.

 
Vendégeid a mi vendégeink, a felelősség értük a Tiéd!

 
Eszközök: szkenner, nyomtató, fax, fénymásoló, projektor, hangosítás, vetítővászon, flipchart, postaláda, irattároló, irodaszerek, konyhatechnika.
 A nyomtató install CD-jét illetve az ehhez szükséges linket a recepción megtalálod / kérd hostjaink segítségét. A nyomtató használata minden coworkernek biztosított.
 
Az internet használata a Loffice coworkerei számára biztosított. A Loffice-ban kifejezetten tilos az interneten illegálisan rendelkezésre bocsátott tartalmak letöltése, megtekintése ill. meghallgatása. Ez többek között a zene, videó és egyéb letöltésekre is vonatkozik. Tilos továbbá az illegálisan letöltött és hack programok használata és más coworkerek technikai eszközeire való engedély nélküli csatlakozás. Az interneten található tartalmak letöltése saját felelősségre történik.
A WiFi kódot a recepcióban és az asztalokon elhelyezett táblákon találod.
 
Biciklidet az udvari tárolóban lelakatolva helyezd el, ha nincs nálad biztonsági zár, érdeklődj a recepción, igyekszünk segíteni!

 
Élj dinamikusan! Sportolj sokat! A reggeli kocogást követően felesleges hazamenned, zuhanyozz a Loffice-ban!

 
Szelektálj! Kérjük a hulladékot az arra kijelölt tárolókban, szelektíven gyűjtsd!

 
Ha szeretnéd, mi átvesszük postai küldeményeidet (lásd: székhely), melyeket az erre kijelölt postázóban találsz.
Munkaállomásod más személyeknek való átengedésére vagy albérletbe adására nem, illetve előzetes megállapodás alapján van lehetőség.

 

Információ

Taste Loffice

Tudj meg többet!

Rendezvényközpont

Tudj meg többet!

 

KÖZÖSSÉGI IRODA

Tudj meg többet!