Loffice Budapest Hírek HAPPY PRIDE WEEK!

HAPPY PRIDE WEEK!

HAPPY PRIDE WEEK!

06
29

Elérkezett az év legszínesebb hete. Nyissunk együtt a világra és egymásra.

Június 24-én kezdetét vette a Pride Week és vele együtt a 21. Budapest Pride LMBTQ Fesztivál. A szervezet víziója szerint „olyan világot képzel el, ahol a leszbikus, meleg, biszexuális, transznemű és queer (LMBTQ) embereket nem éri rendszerszintű és hétköznapi hátrányos megkülönböztetés nemi identitásuk és/vagy szexuális orientációjuk miatt, ahol teljes az LMBTQ emberek társadalmi elfogadottsága.”

A Loffice is osztja a Pride filozófiáját, az emberi jogok tisztelte elengedhetetlen egy modern társadalomból. Közösségünk nyitott mindenki felé, származástól, bőrszíntől, identitástól függetlenül. Szeretünk színesek lenni!
 


 

Láttátok már a Pride Fesztivál programját? Nem is lehetne színesebb: kiállítások, előadások, kerekasztal beszélgetések, workshopok, kvízek, slam poetry, piknik, bulik és még rengeteg más várja az érdeklődőket Budapest számos pontján.

A Fesztivál utolsó előtti napján, azaz július 2-án, szombaton kerül sor a Felvonulásra, amely egy békés, tisztelettudó, de egyértelmű üzenetet hordozó megmozdulás. Aki hisz az alapvető emberi értékekben, mint a tolerancia, a jogegyenlőség és az erőszakmentesség, annak ott a helye. Mi ott leszünk.

Loud & Proud. Loffice Loves All.
 

Rendezvényközpont

Tudj meg többet!

 

KÖZÖSSÉGI IRODA

Tudj meg többet!

 

LOFFICE BALATON

Tudj meg többet!