Loffice Budapest Hírek LOFFICE LOVES DESIGN WEEK

LOFFICE LOVES DESIGN WEEK

LOFFICE LOVES DESIGN WEEK

09
16

A FRIZURA TÁLALVA  //  A KOTTA EL VAN VETVE  //  LOVE IS IN THE ART

A Loffice idén is kiveszi a részét a Design Hét programjaiból. Az izgalmas részletekért és az elmaradhatatlan információkért kattints tovább!

09/24

HAJSZÁL A TÁNYÉRBAN // eat-art happening, gasztro-design, vacsora és kiállítás

Egy hajszál a tányéron ismerős, utálatos, gusztustalan, mégis olyan élmény, amiről kiderül, hogy mindenki átélte már valamilyen formában, és amit, ha egyszer megtapasztalunk, nehezen felejtjük el. Ennek az élménynek a feldolgozására tesznek kísérletet az alkotók.

Az eseményen nem pusztán kortárs design tárgyakat láthat a közönség, hanem egy konceptuális vacsorát fogyaszthat el, melynek fő fogása a haj és a hozzá fűződő kollektív emlékeink. Miközben a teríték darabjai a hajszálak illúziójával játszanak, akár üvegbe csiszolva, porcelánba hímezve, a szalvétára és alátétekre nyomtatva, addig a feltálalt ételek is a hajevés illúzióját erősítik. A tálaláskor szinte frizurák készülnek, a kellékek egy játékos fodrászatra hasonlítanak. Ehető a haj, a fésű, a csattok… Ambivalens érzéseket kelt a bizarr vacsora, de az alkotók mégis teljes harmóniát hoznak létre a tárgyak és ételek, a forma és tartalom között.

Művészek: Boldizsár Zsuzsa, Gubán Vera, Fajgerné Dudás Andrea, Karai Györgyi, Syporca Whandal, Szabó Eszter Ágnes, Szilágyi Csilla.

 

Időpont: 2016. szeptember 24. (szombat) 18:00–22:00

Helyszín: Taste Loffice – Paulay Ede u. 55.

Regisztráció: anna.zaszkaliczky@loffice.hu

Facebook esemény linkje ITT érhető el.

 

09/26

CÍMLAPON A DESIGN // betekintés a kottakészítés világába

A Loffice központja a Zeneakadémia egykori kottanyomdájának gyárépületében található, így stílszerű helyszínt biztosít a kiállításnak, ahova a XX. századi kottacímlapok mellett ezúttal visszatérnek a kottakészítés eszközei is. A tárlat betekintést enged a kottacímlapok tervezésébe a Magyar Formatervezési Tanács és a Bősze Ádám Zenei Antikvárium jóvoltából. Tematikus design egy gyárépület múltjával párosítva.

 

Megnyitó: 2016. szeptember 26. (hétfő) 18:30

Helyszín: Loffice Cloud – Paulay Ede u. 55.

Megtekinthető: 2016.09.27.–2016.10.23., H-P 9:00–17:00 között, előzetes bejelentkezés alapján: +36 70 318 6356

 

10/02

ART LOVES DESIGN VOL. 6 // Winkler Nóra művészeti és design aukciója

Hatodszorra randevúzik divat, design és képzőművészet ezen a különleges, kreatív és szeretettel válogatott árverésen. Lesz igazgyöngysort spriccelő fekete szifon, skandináv porcelán pingvin  és Bak Imre festményét idéző blúz.  Kubista designer-ékszer, korhangulatot sűrítő reklámplakát és vidám reggeli teáskészlet. Minden tétel egyedi, nagyvonalú és emlékezetes. Sőt, így egymás mellé rendezve felerősödnek kulturális rétegeik, összjátékuk, érdekes történeteik. A vevők pedig újra átéhetik, sosem pusztán tárgyakat vásárlunk, hanem beleszeretünk egy formába, emlékbe, kontrasztba és minőségbe személyes szempontok, humorunk és világnézetünk szerint.

Az árverést Winkler Nóra vezeti. A tételeket Topor Tündével közösen válogatták.

 

Időpont: 2016. október 2. (vasárnap) 15:00

A tételek előzetes megtekintése: 2016. október 2. (vasárnap) 13:00–15:00

Helyszín: Taste Loffice – Paulay Ede u. 55.

Regisztráció és online katalógus igénylése: aukcio@norawinkler.com

 

VÁRUNK SZERETETTEL!

Rendezvényközpont

Tudj meg többet!

 

KÖZÖSSÉGI IRODA

Tudj meg többet!

 

LOFFICE BALATON

Tudj meg többet!