Loffice Budapest Hírek Tanulj a WERKBEN!

Tanulj a WERKBEN!

Tanulj a WERKBEN!

08
31

„Te magad légy a változás, amit látni szeretnél a világban” – Szeptemberben indul a Werk Akadémia 10. tanéve.

A Werk Stílus és Kommunikációs Akadémia 2007 óta várja a tanulni vágyó fiatalokat és felnőtteket, akik korszerű piaci tudásra és szakmai gyakorlatra szomjaznak. A magyar stylist, kommunikációs és filmszakma kiemelkedő személyiségei, divattervezők, ismert menedzserek, fotósok, filmes és színházi szakemberek garantálják, hogy a jelentkezők a legmagasabb minőségű képzésben részesüljenek. Az Akadémia arculatát és működését két kedves barátunknak köszönheti: Vándor Ágnes a Werk motorját, Réz András pedig a szellemiségét képviseli.

Büszkék vagyunk rá, hogy működésüknek a Salétrom by Loffice adhat otthont már többedik éve. A Werk képzések igen széles palettáját nyújtja: a keresett filmes szakmák mellet a diákok stylist, valamint művészeti menedzser szakmákat is kitanulhatják.

 

A Werk sikerágazata a stylist képzés. Az oktatók a szakma legkiválóbb szereplői, többek között az RTL és a TV2 vezető stylistjai (Holdamf Linda, Sipos Zsolt, Paksi Éva) , divatmagazinok meghatározó munkatársai (Kiss Szilárd,  Cosmopolitain, ELLE), vezető hazai és nemzetközi divattervezők (Németh Anikó, Merő Péter, Lang Szonja), a fotózás legkiválóbb hazai képviselői (Bóka Attila Morten, Flashback Photo Studio) vezető fodrászok, sminkesek (Pásztor László, Magyar Eszter, Szécsi Gabi, Vadócz Edina).  Csalár Bence a blogírás, a divatújságírás rejtelmeibe vezet be.

A Werk szeret a szakma nagyjaival dolgozni, ezért szeptembertől csatlakozik hozzá Náray Tamás, aki Art of Fashion and Style néven kizárólag a werkes stylistokra szabott, ugyanakkor a szakma minden igényét kielégítő eladás sorozattal debütál a Werkben.

További részletek ITT és ITT.

 

A Werk felismerte, hogy hazánk filmipara szakemberhiányban szenved, ezért 2016 szeptemberétől pedig az eddigiek mellett hét filmes hiányszakmát fog oktatni. Ezek: rendezőasszisztens, felvételvezető, location menedzser, produkciós asszisztens, szkripter, vágóasszisztens, utómunka asszisztens.  Az erősen gyakorlatorientált képzés oktatói között a Werk Akadémián végzett és szakmájukban már sikeressé vált szakemberek is szerepelnek.

További részletek ITT és ITT.

 

Ha személyesen is megismerkedni az Akadémia oktatóival és szellemiségével, látogass el nyílt napjukra 2016. szeptember 6-én 18 órától a Salétrom by Loffice-ba (1084 Budapest, Salétrom u. 4., a Rákóczi térnél)!

„Te magad légy a változás, amit látni szeretnél a világban” – mondta Mahatma Gandhi. A nyílt napon megismerkedhetsz a legújabb gyakorlatorientált hiányszakmai képzéseikkel, megújult film és stylist programjaikkal, melyek elvégzése után, ha alkalmas vagy rá, akár rögtön munkába is állhatsz.  Találkozhatsz a szakmájukban sikeres új tanáraikkal és korábbi hallgatóinkkal, akiket már önmegvalósító pályára állítottunk.

Egy zsíros kenyér és fröccs melletti hangulatos és remélhetőleg hasznos beszélgetésre várnak, ahol nemcsak a Werkre, de talán reménybeli jövendő pályádra is rá tudsz majd látni.

További részletek ITT.

 

Werk Stílus és Kommunikációs Akadémia
1084 Budapest, Salétrom u. 4. // Salétrom by Loffice
werk@werkakademia.hu

Rendezvényközpont

Tudj meg többet!

 

KÖZÖSSÉGI IRODA

Tudj meg többet!

 

LOFFICE BALATON

Tudj meg többet!