Loffice Budapest Vienna WOW

LÉPD ÁT A HATÁRT A LOFFICE-SZAL!
MEGHOSSZABBÍTOTT JELENTKEZÉSI HATÁRIDŐ: 2017. MÁRCIUS 23., 12:00

Szereted feszegetni a határokat? Eredeti, kreatív, nemzetközi piacra termett ötleteddel vállalkozást indítanál Ausztriában? WOW! Akkor Te vagy a mi emberünk!

Elstartolt a Loffice nemzetközi üzletfejlesztési programja, a Vienna WOW! A cél az osztrák piacra belépni kívánó magyar vállalkozások felkészítése a jogi-, adó-, befektetési- és marketing kérdésekben.

A kiválasztott jelentkezők az osztrák piacot jól ismerő szakértőkkel konzultálhatnak a vállalkozásukra vonatkozó egyedi témákban. Az üzletfejlesztési célú konzultációs napot félévente rendezzük majd meg.


ÜZLETFEJLESZTÉSI PROGRAMSOROZAT

Vienna WOW megadja a résztvevőknek a kezdő lökést az osztrák, illetve a nemzetközi piacra való lépéshez.

A szakmai nap során, melyre elsőként április 6-án kerül sor, olyan szakértő partnerek tartanak előadásokat és nyújtanak jogi, adóügyi, befektetői- és vállalkozásfejlesztési tanácsadást, mint az osztrák piacon aktív Oppenheim Ügyvédi Iroda jogásza, a Pioneers Ventures befektetői hálózat szakembere, a Safehaven adótanácsadó cég munkatársa, vagy az Austrian Business Agency osztrák állami üzletfejlesztési ügynökség startup részlegének vezetője.

Az üzletfejlesztési célú konzultációs nap délutánján már az osztrák piacon aktív magyar vállalkozók is elmondják saját tapasztalataikat, mint például az intelligens online marketing platformokat fejlesztő Intellyo startup munkatársa, a Major Design kreatív ügynökség vezetője, a KultPult kulturális menedzsmenttel és PR-rel foglalkozó cég alapítója, vagy a bécsi Turizmus Iroda volt igazgatója, aki a közelmúltban Good Deal néven tanácsadói vállalkozást indított. A résztvevők a szakmai nap során képet kaphatnak arról, milyen lépéseken kell végighaladniuk a vállalkozásfejlesztési folyamatban Ausztriában.

Az első szakmai nap időpontja: 2017. április 6. (csütörtök)

Helyszíne: Loffice HQ (1061 Budapest, Paulay Ede utca 55.)


KIVÁLASZTÁS FOLYAMATA

Szakmai csapatunk választja ki azon vállalkozókat, akiknek az ötletében, üzleti modelljében a legtöbb fantáziát és lehetőséget látja, akikben megvan a WOW-faktor!

A szelekció során sikerrel teljesítőknek lehetőségük adódik részt venni a programban. A konzultációs napon az elméleti és gyakorlati ismeretek elsajátításán kívül a résztvevő vállalkozások megismerhetik a Loffice nemzetközi, szakmai hálózatát és üzleti szolgáltatásait. Kapcsolati tőkét és utat mutatunk számukra az osztrák piacon való sikeres érvényesüléshez.


1. lépés // Jelentkezz ITT 2017. március 23. 12:00-ig, hogy minden fontos információt megtudhassunk rólad, ötletedről, vállalkozásodról, üzleti modelledről!

2. lépés // Kiválasztjuk azokat, akik az első meetupon részt vehetnek.

3. lépés // Értesítünk 2017. március 24-ig, hogy benne vagy-e a WOW-csapatban.

4. lépés // Regisztrációs díj: 6000 Ft + áfa befizetésével válik jelentkezésed érvényessé az értesítést követően.

Ezek után szeretettel várunk az első Vienna WOW meetupon 2017. április 6-án, majd irány Ausztria!

 

TÖLTSD KI A JELENTKEZÉSI LAPOT!

Maradj up-to-date ITT!

Információ

Taste Loffice

Tudj meg többet!

Rendezvényközpont

Tudj meg többet!

 

KÖZÖSSÉGI IRODA

Tudj meg többet!