Loffice Budapest Vienna WOW

LÉPD ÁT A HATÁRT A LOFFICE-SZAL!

Tavasszal startol a Loffice nemzetközi mentorprogramja, a Vienna WOW!

Szereted feszegetni a határokat? Eredeti, kreatív, nemzetközi piacra termett ötleteddel vállalkozást indítanál Ausztriában? WOW! Akkor Te vagy a mi emberünk!


MENTORPROGRAM

Vienna WOW mentorprogram széleskörű segítséget nyújt az osztrák piacon (is) érvényesülni szándékozó magyar vállalkozóknak, támogatva sikeres elindulásukat és működésüket.

A meetup-sorozat keretein belül testközelből mutatjuk be a kiválasztott vállalkozóknak az osztrák piaci viszonyokat, érvényesülési lehetőségeket, kiemelt figyelmet fordítva az esetleges buktatókra, a hazaitól eltérő üzleti magatartás bemutatására. Elismert szakemberek osztják meg tudásukat és tapasztalataikat a részvevőkkel, hogy már a kezdetektől jó úton járjanak.

Asztalainknál jogi, adózási, business mentoring, PR és marketing témákban, valamint támogatási és pályázati területekről tudhattok meg fontos információkat többek között az Oppenheim Ügyvédi Iroda, a Safehaven és az Austrian Business Agency képviselőitől.

Az első meetup időpontja: 2017. április 6. (csütörtök)

Helyszíne: Loffice HQ (1061 Budapest, Paulay Ede utca 55.)


KIVÁLASZTÁS FOLYAMATA

Szakmai csapatunk választja ki azon vállalkozókat, akiknek az ötletében, üzleti modelljében a legtöbb fantáziát és lehetőséget látja, akikben megvan a WOW-faktor!

A szelekció során sikerrel teljesítőknek lehetőségük adódik részt venni a mentorprogramban. A meetupon az elméleti és gyakorlati ismeretek elsajátításán kívül a résztvevő vállalkozások megismerhetik a Loffice nemzetközi, szakmai hálózatát és üzleti szolgáltatásait. Kapcsolati tőkét és utat mutatunk számukra az osztrák piacon való sikeres érvényesüléshez.


1. lépés // Jelentkezz ITT 2017. március 18-ig, hogy minden fontos információt megtudhassunk rólad, ötletedről, vállalkozásodról, üzleti modelledről!

2. lépés // Kiválasztjuk azokat, akik az első meetupon részt vehetnek.

3. lépés // Értesítünk 2017. március 24-ig, hogy benne vagy-e a WOW-csapatban.

4. lépés // Regisztrációs díj: 6000 Ft + áfa befizetésével válik  jelentkezésed érvényessé az értesítést követően.

Ezek után szeretettel várunk az első Vienna WOW meetupon 2017. április 6-án, majd irány Ausztria!

 

TÖLTSD KI A JELENTKEZÉSI LAPOT!

Maradj up-to-date ITT!

Információ

Taste Loffice

Tudj meg többet!

Rendezvényközpont

Tudj meg többet!

 

KÖZÖSSÉGI IRODA

Tudj meg többet!