Loffice Budapest Rólunk

A Loffice a közösségi munkamodell hazai meghonosítója. 5 helyszínen és 2 országban nyújtunk tapasztalat- és tudásmegosztáson alapuló, vállalkozás-ösztönző szolgáltatásokat és stílusos tereket.

Az első Loffice-t 2009-ben nyitottuk a Zeneakadémia egykori kottanyomdájában, egy zöld energiákkal működő gyárépületben. Ma 4 irodánk van, 3 Budapesten és 1 Ausztriában, Bécsben, valamint egy nyári munkaállomásunk Balatonföldváron.

A két főváros frekventált pontjain található iroda- és rendezvénytereinket az ipari design, izgalmas belsőépítészeti megoldások, újrahasznosított berendezési tárgyak, a környezettudatosság, az ergonómia, illetve elismert képzőművészek munkáinak irodatérbe való integrálása jellemzi.

Mi voltunk az első coworking iroda Magyarországon. A családi szemléletet és emberközpontú hozzáállást szem előtt tartva nőttünk nagyra. Az országban elsőként kidolgoztunk, megvalósítottunk és pár év leforgása alatt nemzetközi szintre fejlesztettünk egy tér- és tudásmegosztáson alapuló modellt.

Amit nyújtunk, azok terek, szolgáltatások, programok és szakértői segítség. A Loffice az egyszemélyes munkaállomásokon kívül kisebb és nagyobb irodákat (45 – 250 m2), tárgyaló és rendezvény tereket és kertet kínál.

A cégek növekedési igényeit házon belül biztosítjuk, lehetővé téve számukra, hogy felépített közösségüket megtartva fejlődjenek, bővüljenek.

Számtalan vállalkozást segítő feladatot vállalunk, amelyekkel nagy számban érjük el a KKV és startup szektort, hatékony módon tudjuk támogatni a magyar startup vállalkozásokat és megtöbbszörözni hazai és határon túli érvényesülési esélyeiket.
 

Klementz Kata és Panni
Loffice alapítók
lofficecoworking.com

 

 

Rendezvényközpont

Tudj meg többet!

 

KÖZÖSSÉGI IRODA

Tudj meg többet!

 

LOFFICE BALATON

Tudj meg többet!