Loffice Budapest Export tanácsadás

Célunk, hogy elősegítsük a vállalkozások hatékony működését és támogassuk a startupok elindulását Ausztriában. Ennek érdekében egy tanácsadás keretében nyújtunk számukra határon átnyúló cégalapítási és egyéb szolgáltatásokat, amely során a legfontosabb információk, ismeretek és kapcsolati háló birtokába juthatnak.

Az újonnan céget alapítók rengeteg kihívás előtt állnak, ilyen például a szükséges források előteremtése és a cégalapítás menetének megismerése, vagy akár az illetékes hatóságokkal való gördülékeny kapcsolatfelvétel.

Professzionális támogatást nyújtunk az Ausztriai vállalkozásindítás területén. Segítünk a jogi kérdések megválaszolásában, a cégbejegyzésben, az iparűzési engedélyek beszerzésében, az illetékes osztrák kamaráknál történő regisztrációban és egyéb ügyvédi vagy banki tennivalók szervezésében.

A külföldön való érvényesülést üzleti tanácsadás, workshopok és networking események alkalmával igyekszünk még hatékonyabb módon elősegíteni.

Vedd fel velünk a kapcsolatot elérhetőségeink bármelyikén és egy ingyenes igényfelmérés során igyekszünk megtalálni a számodra legmegfelelőbb megoldást!

Többek között ezeken a területeken tudunk segítséget nyújtani:

JOGI

Milyen iparűzési engedélyre van szükséged? Milyen cégforma a legmegfelelőbb a vállalkozása számára? Milyen adózási kötelezettséged van mint vállalkozó? Milyen hatóságok irányába van elszámolási kötelezettséged?

Cégalapítás, jogi tanácsadás, ügyvédi szolgáltatás // iparűzési engedélyek beszerzése // társadalombiztosítás // adóhatósági ügyintézés (adószám) // egészségbiztosítás (munkavállalók bejelentése) // gazdasági kamarai ügyintézés


GAZDASÁGI

Mennyi tőkével indítható be vállalkozásod? Milyen finanszírozási és pályázati lehetőségek állnak rendelkezésedre Ausztriában? Milyen előfeltételeknek szükséges megfelelni a cégalapítás során?

Pályázati lehetőségek Ausztriában // finanszírozás // bankszámlanyitás // alkalmazottak keresése // biztosítás kérdése


EGYÉB

Ingatlanközvetítés // informatikai & back office szolgáltatás // programozás & grafikai tervezés (logó, honlap stb.) // tolmácsolás // üzletviteli tanácsadás és coaching // networking // rendezvényszervezés // PR tanácsadás // HR szolgáltatás


 

 

 

 

Rendezvényközpont

Tudj meg többet!

 

KÖZÖSSÉGI IRODA

Tudj meg többet!

 

LOFFICE BALATON

Tudj meg többet!