Loffice Budapest Üzleti tanácsadás

Közösségünk tagjainak és partnereinknek köszönhetően minden eszközünk adott ahhoz, hogy a segítségedre lehessünk. Sokat látott szakemberek osztják meg veled tudásukat és tapasztalataikat, hogy már a kezdetektől a jó úton járj. 

Budapesten és Bécsben egyaránt arra törekszünk, hogy elősegítsük a vállalkozások hatékony működését, támogassuk a kis- és középvállalkozások elindulását.

A fiatal vállalkozások új piacokat nyitnak, és új munkahelyeket teremtenek. Azonban a cégalapítás rengeteg kihívással jár. Éppen ezért partnereink segítségével teljes körű szolgáltatást kívánunk nyújtani minden olyan területen, ami egy sikeres üzletnyitáshoz és vállalkozásfejlesztéshez elengedhetetlen.

Az alábbi területeken fordulhatsz hozzánk bizalommal:

  • Jogi tanácsadás: cégalapítás, ügyvédi szolgáltatás, iparűzési engedélyek beszerzése, társadalombiztosítás, adóhatósági ügyintézés, egészségbiztosítás, gazdasági kamarai ügyintézés;
  • Gazdasági tanácsadás: adózás, könyvelés, pályázati lehetőségek, finanszírozás, bankszámlanyitás, biztosítás, üzletviteli tanácsadás és coaching;
  • Egyéb szakterületi szolgáltatások: belsőépítészet/enteriőr design, ingatlanközvetítés, informatikai & back office szolgáltatás, programozás & grafikai tervezés (logó, honlap stb.), tolmácsolás/fordítás, networking, rendezvényszervezés, PR/marketing/sales/kommunikációs tanácsadás, HR szolgáltatás, mobilhirdetés stb.
     

Rendezvényközpont

Tudj meg többet!

 

KÖZÖSSÉGI IRODA

Tudj meg többet!