Loffice Budapest Házirend

 

       A Loffice területét csak rendeltetésének megfelelően használd! Kérünk ne sérts meg jogszabályi előírásokat, a Házirendben és az Általános Szerződési Feltételekben (ÁSZF) foglalt szabályokat, mert annak minden következménye Téged terhel!

 
Kérünk, hogy a Loffice zöld ház területén csak az alábbi, arra kijelölt külső helyszíneken dohányozz: belső udvar és terasz.

 
Személyi igazolványodat és lakcímkártyádat adategyeztetés céljából első látogatásod alkalmával elkérjük és annak számát adatlapodon rögzítjük. Adataidat bizalmasan kezeljük, azt jogosulatlan harmadik személy részére nem tesszük hozzáférhetővé!

 
Konyhánkban hűtőszekrény, vízforraló, kávéfőző, tejhabosító, mosogatógép és edények állnak a rendelkezésedre. 
A Loffice konyhája önkiszolgáló terület. Kérünk, figyelj a rendre és a tisztaságra, a kávét és teát készítsd el ízlésed szerint és aktívan vedd igénybe a mosogatógépet!

 
Csendet kérünk! A Loffice elsősorban munkahely – zenehallgatáshoz használd fülhallgatódat!

 
A Loffice nyitott iroda, a biztonság kedvéért ügyelj értékeidre! Az elveszett, eltulajdonított tárgyakért nem vállalunk felelősséget, azonban kérésedre azokat zárt helyiségben megőrizzük.

 
A Loffice állatbarát munkahely, szobatiszta háziállataid szívesen látott vendégeink!

 
Ha bizalmas hangvételű telefonbeszélgetést folytatsz és zavar a nyilvánosság vagy éppen fordítva, üres tárgyalóinkban az intimebb részletek is süket fülekre találnak.

 
Vendégeid a mi vendégeink, a felelősség értük a Tiéd!

 
Eszközök: szkenner, nyomtató, fénymásoló, projektor, hangosítás, vetítővászon, flipchart, postaláda, irattároló, irodaszerek, konyhatechnika.
 A nyomtató installáló linkjét a recepción tudod elkérni. A nyomtató használata minden coworkernek biztosított.
 
Az internet használata a Loffice coworkerei számára biztosított. A Loffice-ban kifejezetten tilos az interneten illegálisan rendelkezésre bocsátott tartalmak letöltése, megtekintése, ill. meghallgatása. Ez többekközött a zene, videó és egyéb letöltésekre is vonatkozik. Tilos továbbá az illegálisan letöltött és hack programok használata és más coworkerek technikai eszközeire való engedély nélküli csatlakozás. Az interneten található tartalmak letöltése saját felelősségre történik.
A wifikódot az ajtón kihelyezve találod.
 
Biciklidet az udvari tárolóban lelakatolva helyezd el, ha nincs nálad biztonsági zár, érdeklődj a recepción, igyekszünk segíteni!

 
Élj dinamikusan! Sportolj sokat! A reggeli kocogást követően felesleges hazamenned, zuhanyozz a Loffice-ban!

 
Szelektálj! Kérjük, a hulladékot az arra kijelölt tárolókban, szelektíven gyűjtsd!

 

Ha szeretnéd, mi átvesszük postai küldeményeidet (lásd: Székhelyszolgáltatás), melyeket az erre kijelölt postázóban találsz.

Munkaállomásod más személyeknek való átengedésére vagy albérletbe adására nem, illetve előzetes megállapodás alapján van lehetőség.

 

Rendezvényközpont

Tudj meg többet!

 

KÖZÖSSÉGI IRODA

Tudj meg többet!

 

LOFFICE BALATON

Tudj meg többet!