Hírek & Aktuális / Összes hír megtekintése

Maradjunk kapcsolatban!
03
20
Figyelem: nyitvatartásunk átmenetileg változik! Közösségi irodaként nem volt egyszerű feldolgoznunk és átgondolnunk, hogy miképp érintenek minket a koronavírus kapcsán kialakult változások. Működésünk alapja a közös tér, a személyes együttlét, a találkozások. 
03
16
Kérünk, figyelmesen olvasd el alábbi tájékoztatónkat a COVID-19 vírussal kapcsolatos intézkedéseinkről és kívánt etikettről a Loffice-ban. 
03
02
Keresed Budapest legújabb belvárosi, kertkapcsolatos rendezvényterét? Irodát keresel startupodnak, kis cégednek? Érdekel, mi az a coliving koncepció, és szívesen laknál egy ilyen albérletben? Szeretnél lecsapni a még szabad munkaállomásokra 2020 legmenőbb coworking...
02
24
Légy Te is "art detektív" és fejtsd meg a vizuális rejtvényeinkbe bújtatott művészeket!  
02
17
Végtelen lehetőség a 8. kerületben: ha kisirodát keresel magadnak vagy csapatodnak, májustól elérhető a 8. kerület legújabb és legmenőbb helyszíne. Közösségi koncepció, rugalmas feltételek, rövid időre leköthető kisirodák nagy álmoknak.
11
26
A Loffice és a Coworkid Alapítvány az elmúlt évekhez hasonlóan idén is a közösséggel közösen, azaz veletek együtt szeretné szebbé tenni az arra rászorulók karácsonyát.
11
20
A Nyitottak Vagyunk és az ELLE 50 cég között a Loffice-t is felkérte arra, hogy közös nyilatkozatban álljunk ki a nők és férfiak egyenlő munkahelyi lehetőségeiért. 
10
07
Ismerd meg a vigalmi negyed és a Salétrom utca 4. szám alatti, egykori vöröslámpás ház történetét, amelynek helyén 2020-ban, a Loffice új bázisa nyitja meg kapuit.
09
16
Szeptember 19-én a Loffice Coworkid és a Coca-Cola Magyarország #énjövőm programja pályamódosítóknak szóló karriernappal készül. Ha te is karrierváltást fontolgatsz, itt a helyed!
09
02
Céged, vállalkozásod már “középhaladó”? Szeretnél szintet lépni és bővülni? Segítünk elsajátítani a vállalatmenedzsment, vállalati tervezés, szervezés és beszámolás alapjait, hogy még hatékonyabban működtesd vállalkozásodat. TÖBB INFÓÉRT KLIKK!

Rendezvényközpont

Tudj meg többet!

 

KÖZÖSSÉGI IRODA

Tudj meg többet!

 

LOFFICE BALATON

Tudj meg többet!