Loffice Budapest Hírek A JÖVŐ MUNKAVÁLLALÓI A COWORKEREK

A JÖVŐ MUNKAVÁLLALÓI A COWORKEREK

A JÖVŐ MUNKAVÁLLALÓI A COWORKEREK

02
09

Jelenleg világszerte közel 1 millió 200 ezer ember fordul meg évente közösségi irodákban, és ez a szám folyamatosan növekszik. Egyes becslések szerint ugyanis három éven belül már a munkaerő 40 százalékát szabadúszók, független tanácsadók és egyéni vállalkozók teszik majd ki.

Ma már nemcsak a megfizethető infrastruktúra miatt választják a coworkerek ezeket a tereket, hanem döntésükben a kapcsolatépítés és a tudásmegosztás lehetősége is kiemelten fontos szerepet játszik. A jövőnk egy része tehát a coworking irodákban formálódik.

Az ebben rejlő kihívásokat és lehetőségeket ismerhették meg az érdeklődők a European Coworking Network-kel köszösen szervezett konferenciánkon. Ahogy a videóból is kiderül, ezen az eseményen a direkt tudásátadás mellett a közvetlenség és az élményalapú tudásszerzés volt a cél.

Hazai és nemzetközi példák, kutatások tanulságait tárták az érdeklődők elé, bemutatva a közösségi irodák alapításában rejlő lehetőségeket, valamint a fiatalok első kézből, a legmenőbb irodák vezetőitől kaptak gyakorlati tippeket a befektetési és támogatásszerzési lehetőségekről és a coworking szcéna aktuális trendjeiről.

Köszönjük minden előadónak, résztvevőnek és vendégnek, hogy jelenlétükkel emelték az esemény fényét!

A hangulatvideót a Sight Industries készítette.

Rendezvényközpont

Tudj meg többet!

 

KÖZÖSSÉGI IRODA

Tudj meg többet!

 

LOFFICE BALATON

Tudj meg többet!