Loffice Budapest Hírek Ajándékozzunk együtt, élményt!

Ajándékozzunk együtt, élményt!

Ajándékozzunk együtt, élményt!

11
26

A Loffice és a Coworkid Alapítvány az elmúlt évekhez hasonlóan idén is a közösséggel közösen, azaz veletek együtt szeretné szebbé tenni az arra rászorulók karácsonyát.

 

Ebben az évben a fővárosi Gyermekvédelmi Központ és Területi Gyermekvédelmi Szakszolgálat (TEGYESZ) Befogadó Otthonaiban lakó több, mint 80 gyerkőcnek szeretnénk élményt ajándékozni, és ehhez kérjük közösségünk, partnereink, barátaink, azaz a TI segítségeteket. 

A Befogadó Otthonokba azok a gyermekek és kamaszok kerülnek, akik valamilyen krízishelyzet miatt, rendszerint átmenetileg, nem élhetnek családjukkal. A jelenleg otthonokban tartózkodó, 3 - 18 éves gyerekek kívánsága, hogy cirkuszba, színházba és moziba mehessenek, így kb. 20 db cirkusz- és színházjegyre, valamint 60 db mozijegyre gyűjtjünk.

Támogasd te is a TEGYESZ munkáját és a gondjaikra bízott gyerekeket! Az adományokat szeretettel fogadjuk 2019. november 25. - december 13. között:

  • készpénz formájában a Loffice recepcióján elhelyezett adományos csuporban gyűjtve
  • átutalás formájában a Coworkid Családi Munkaközösség Alapítvány alábbi bankszámlaszámára és közlemény megjelölésével (számlaszám: 16200106-11608798, közlemény: ADOMÁNY)

A szükséges végösszeg eléréséhez és az élmények megvalósulásához körülbelül 3.000 Ft / gyermek adományra van szükség, de természetesen örömmel veszünk minden segítséget, legyen az kisebb, vagy nagyobb, lehetőségeitekhez mérten.

Amennyiben az élmények megvalósulásakor is szeretnétek a gyerkőcökkel tartani, jelezzétek bátran, és informálunk titeket a részletekről.

 

Előre is köszönjük segítségeteket! MERRY KIDSMAS!

Loffice és Coworkid csapata

 

Rendezvényközpont

Tudj meg többet!

 

KÖZÖSSÉGI IRODA

Tudj meg többet!

 

LOFFICE BALATON

Tudj meg többet!