Loffice Budapest Hírek AZ ÉLET LOFFICE OLDALA

AZ ÉLET LOFFICE OLDALA

AZ ÉLET LOFFICE OLDALA

08
03

Fine faces, bright spaces!

Egy menő munkahelyre motiváló bejárni. A design és ergonómia kombinációja inspirál, biztosítja kényelmedet és a munkakedvet is meghozza.

A közösségi iroda mellett mini, midi és maxi méretű design irodákat kínálunk.

Lehetsz szabadúszó, kicsi és friss startup, vagy turbó gyorsasággal növekvő csapat, nálunk minden esetben térre és társakra találsz!

LOFFICE Paulay (Bobo iroda)

Bobo irodánkat a Loffice HQ-ban, a Paulay Ede utcában találod. Itt várja bádog barátunk új társait, hogy együtt osztozzanak a kompakt design iroda 45 négyzetméterén. Kreatív, rugalmas, fényes és igényes, minden kényelmi funkcióval ellátva (saját konyha + mosdó). A házban kiterjedt partneri lehetőségek és tárgyalók állnak rendelkezésedre. Ideális légkör kis csapatok számára!

További képek ITT.
 

LOFFICE Munkácsy

A Szupernova Design közreműködésével hamarosan megszületik a Loffice-család legújabb tagja! A belvárosi design iroda az Oktogon és a Hősök tere között, a pesti szecessziós építészet egyik gyöngyszemében, a Sonnenberg-villában várja leendő lakóit. 145 m2 alapterületén ötvözi a századeleji patinát az ergonomikus design-szemlélettel. Egyszerre klasszikus és modern, nosztalgikus és előremutató, két világ metszéspontjában. A földszinti irodához egy 40 m2-es udvar is tartozik.

Várható nyitás: 2018 szeptemberében

További képek ITT.
 

LOFFICE Rákóczi

Legyetek részesei a megújuló “Nyolcker” innovációjának! Nyers tégla, látszó beton, tágas terek, kortárs művészet és design formabontó kombinációja. A 9 méter belmagassággal és látszó beton felületekkel rendelkező, egykori műanyagfeldolgozó üzem igazi ipari életérzést közvetít. Talán nem is véletlenül nyerte el a megtisztelő Év Design Irodája címet. 250 m2 összterület, két szint. Akad itt hely bőven a csapat minden tagjának!

További képek ITT.

Bérleti díjainkat ITT találjátok!
 

De ne csak a munkára, a pihenésre is gondoljunk! Gyerünk a tóra, Loffice-módra!

LOFFICE Balaton

Nyáron Balatonföldvár és környéke lubickol a jobbnál jobb programokban, ráadásul itt sem kell nélkülöznötök a Loffice-életérzést. A Jázmin üdülőben egy otthonos, kompakt (30 m2) design apartman vár rátok, minden kényelmi funkcióval: munkaállomás, konyha, zuhanyzó, francia ágy, mini gardrób, íróasztal. Ideális pihenőhely párok és kis családok részére A közvetlen strandkapcsolattal rendelkező üdülő kertjében a parkolás is biztosított és csupán pár lépés, és máris megmártózhattok a Balaton hullámaiban. A közeli éttermekben pedig átadhatjátok magatokat a gasztronómiai élvezeteknek is.

Képek ITT, bővebb információ és árak ITT.

 

Kérdésetek van? Szeretnétek valamelyik irodát megnézni? Forduljatok hozzánk!

office@loffice.hu
+36 70 318 6356

 

Rendezvényközpont

Tudj meg többet!

 

KÖZÖSSÉGI IRODA

Tudj meg többet!

 

LOFFICE BALATON

Tudj meg többet!