Loffice Budapest Hírek Félelem és tervezés - pénzügyekről...

Félelem és tervezés - pénzügyekről egyszerűen

Félelem és tervezés - pénzügyekről egyszerűen

06
01

Az UniCredit Bank és a Loffice Budapest második közös eseményén kötetlen beszélgetés keretében két vagány vállalkozás, a Hara'Punk és A Kávé Háza növekedési útját járjuk körbe pénzügyi szempontból.

Amikor egy vállalkozás vonzó oldalára, szépségeire gondolunk, az utolsó dolog, ami eszünkbe jut, az a pénzügyek. Tele vagyunk kérdésekkel azzal kapcsolatban, hogyan is kéne nekiállni, halogatjuk, esetleg meg is győzzük magunkat arról, hogy menni fog ez magától, tervezés nélkül is. 

Az UniCredit Bank Magyarország és a Loffice Budapest második közös eseményén kötetlen beszélgetés keretében két vagány vállalkozás, a Hara'Punk és A Kávé Háza növekedési útját járjuk körbe pénzügyi szempontból.

Hogyan lesz egy serfőző vagy egy kávés szakemberből sikeres vállalkozó? Pénzügyi döntések meghozatalakor milyen szempontokat érdemes figyelembe venni? Mikor, milyen támogatást vehetnek igénybe a vállalkozások? Miben segíthet egy bank? Mi az üzleti angyalok szerepe?

A tudatos pénzügyi döntések, illetve a tervezésbe fektetett energia jelentősen befolyásolják, milyen tempóban növekszik a vállalkozásunk. Ez nem könnyű feladat, de a jó hír, hogy kaphatunk hozzá segítséget.

Erről beszélgetünk velük:


Aki moderál:

  • Mihálovits András - a Millásreggeli szerkesztője, műsorvezetője


Időpont: 2018. június 13. (szerda) 18:00 - 19:30
Regisztráció: 17:30 órától
Helyszín: Loffice Budapest – 1061 Budapest, Paulay Ede u. 55.
Facebook esemény

Az esemény ingyenes, de regisztrációhoz kötött. A Facebook-on történő visszajelzés nem minősül végleges regisztrációnak. 

REGISZTRÁCIÓ ITT!* A rendezvényre történő meghívás elfogadásával Ön és partnere automatikusan hozzájárul ahhoz, hogy személyes adatait (név, cégnév és egyéb, a rendezvény szempontjából nélkülözhetetlen adat) a rendezvényt szervező Taste Loffice Kft., kezelje és az UniCredit Bank Hungary Zrt.-vel megossza, valamint ahhoz, hogy Önről és partneréről kép és/vagy videófelvétel készüljön és azokat az UniCredit Bank Hungary Zrt. és a rendezvényt szervező Taste Loffice Kft. belső/külső kommunikációban, honlapjaikon, belső kommunikációs csatornáikon, közösségi média felületein felhasználhassa, illetve a rendezvényen jelenlévőkkel utólag megoszthassa. Amennyiben ezzel nem ért egyet, kérjük, jelezze az alábbi e-mail címen: office@loffice.hu.

Rendezvényközpont

Tudj meg többet!

 

KÖZÖSSÉGI IRODA

Tudj meg többet!

 

LOFFICE BALATON

Tudj meg többet!