Loffice Budapest Hírek GASZTRO & LIFESTYLE startups // WORKSHOP...

GASZTRO & LIFESTYLE startups // WORKSHOP @Startup Safary

GASZTRO & LIFESTYLE startups // WORKSHOP @Startup Safary

04
20

A Startup Safary Budapest 2016 eseményen összehozzuk a kellemest a hasznossal, valamennyi előadónk tevékenységéhez köthető ételek, kóstolók, közös főzés vár az érdeklődőkre, az előadásokra hangolt gasztro tematikában! 2016. április 21-én a Taste Loffice-ban!

:: előadások + közösségi vendéglátás + főzés készen összeállított alapanyagokból + gasztro inkubátorház ::

Az úgynevezett gasztronómiai startupok, azaz bármilyen étkezéssel, étellel, élelmiszer alapanyagokkal kapcsolatos induló vállalkozások különlegesek sok szempontból. Egyrészt a legtöbb esetben sokkal intenzívebb a fogyasztókkal való közvetlen kapcsolat, másrészt számos rejtett, kiszámíthatatlan igénynek, változó trendeknek vannak kitéve. A Startup Safary Budapest, April 2016 eseményen összehozzuk a kellemest a hasznossal, valamennyi előadónk tevékenységéhez köthető ételek, kóstolók, közös főzés vár az érdeklődőkre, az előadásokra hangolt gasztro tematikában. A kínált ételek egy részét meg lehet vásárolni, de ingyenes kóstolók is lesznek.

"Majd egyszer, ha sok pénzem lesz, nyitok egy kávézót vagy egy kis cukrászdát."

Hányan hallottuk ezt a mondatot? Mitől válik működőképessé, sikeressé, növekedésre képessé, majd még sikeresebbé, végül stabil bevételt termelő céggé egy gasztronómiai vállalkozás? Álmok és valóság, hol kell tudni megállni. A kevesebb több? Vagy csak a sok számít?

Több, érdekes előadót hívtunk, van köztük, aki már épített igazán sikeres gasztro vállalkozásokat. Vannak, akik nemrég indultak el a startup lét rögös útján és a befektetők felé vállalt kötelezettség diktálja legfőképpen számukra a tempót. Hogy indultak, milyen nehézségek és milyen sikerek kísérik útjukat? Kikről hallunk majd még többet a jövőben?

:: 14:30 Határ Péter - franchise vs. startup - növekedési potenciál ::
Határ Péter, francia pékséget, szerb éttermet, cukrászdát is húzott fel már a nulláról, teljes koncepció és infrastruktúra lebonyolításban bőven rendelkezik tapasztalatokkal. Előadásában elmondja, hol vannak a legnagyobb buktatók, hol kell tudni "észnél lenni", hogy mérhető a siker. Egyáltalán, hogyan mérhető fel a piaci igény egy adott gasztro szolgáltatásra. 

:: 15:00 Kalmár Péter (Yummber) - trust & share ::
A közösségi vendéglátó alkalmazás 2015 nyarán indult nagy durranással a Yummber, akkor olvashattunk róla a legnagyobb látogatottságú oldalakon, az Uberhez hasonló sikerekre törő és rejtett fogyasztói igényekre építő startup őszre már befektetéshez is jutott. Azóta pedig igyekeznek összekötni a keresletet a kínálattal, megvalósítani a lehetetlent, idegenek lakásába más idegeneket eljuttatni egy alkalmazás közvetítésével. Közben nemcsak azzal kell megküzdeniük, hogy kimozdítsák a közönséget komfort zónájukból, de, hogy eltalálják ki milyen ételt enne szívesen, és mindez, hogyan valósítható meg legálisan, mind adóellenőrzési, mind élelmiszerbiztonsági szempontból. Az ötletgazda 2 Yummber házigazdát is hoz, akik a helyszínen, a Taste Loffice konyhájában főznek majd. 

:: 15:30 Bart Dániel (Élesztőház) - a gasztro inkubátor ::
Az Élesztőház koncepciójának megalkotója kézműves sörözőt, lakáséttermet, medvemenhelyet, teázó, kávézó és csokoládéműhely koncepciót élesztget az Élesztőházban. Kit fogad be és mi a célja mindezzel?

:: 16:00 Virágh Barbara (KitchenBox) - frissen, kimérve, instrukciókkal :: 
Kezdj el főzni! Főzzél konkrét receptből, bevásárlás nélkül, pontosan kimért jó minőségű vagy akár diétás alapanyagokból, nincs pazarlás, nincs ügyetlenkedés. A KitchenBox szolgáltatása azoknak szól, akik akarnak és mernek kísérletezni, de szívesen veszik, ha fogják közben a kezüket. Hogy indultak, mik voltak az első reakciók, hol tartanak, hogy növekednek, milyen nehézségekkel küzdenek.

:: 16:30 Boros Regina (OXO Labs) - Macaron Nap 2016. - luxustermék, "jókor jó helyen" ::
Van egy termék, egy kis francia édesség, ami 4 éve pusztán egy rendezvény által óriási népszerűségre tett szert. Honnan jött, hogy jött létre ez a méretű növekedési potenciál? Azóta többszázezres, ha nem milliós mennyiségben adnak el itthon belőle. Jó lenne tudni mi kellett ehhez, hogyan "avatkozol" egy konkrét trendbe, hogyan változtatod meg tízezrek igényét egy konkrét fogyasztási cikk kapcsán.

:: 17:00 Fajgerné Dudás Andrea - Common Jam performance - lekvár, mely műtárgy, maga az alkotás ::
A lekvárok lenvászon és légpárnás fólia között dunsztolódtak. Nagyon jó volt az illata, de nem tudom milyen az íze! Szeretné megkóstólni a Common Jam-et hájas tésztával?

:: moderátor: Klementz Kata (Loffice Budapest) ::

:: catering ::
Yummber közösségi ebéd az alkalmazásban történő regisztráció fejében kedvezményesen fogyasztható. 
KitchenBox és DietBox közös főzés.
Macaron
PolaPola sütés

{A gasztro startupok a Taste Loffice konyhájában fognak főzni az eseményen. A Taste Loffice „megosztott konyha” lehetőséget biztosít a melegkonyhával nem rendelkezőknek és a magukat a gasztronómia terén kipróbálni vágyóknak, hogy egy profin felszerelt terepen valósítsák meg elképzeléseiket.}

::::: REGISZTRÁCIÓ // JEGYVÁSÁRLÁS AZ ESEMÉNYRE :::::
CEE Lift Off, mint a Startup Safary szakmai partnere 2 feltételhez kötött, INGYENES jegyvételi lehetőséget kínál az eseményre KORLÁTOZOTT - 45 DB - SZÁMBAN.

1. HA STARTUP VAGY
A CEE LIFT OFF startup versenyre hivatalos regisztrációt leadó startupok részére az esemény INGYENES!!!
REGISZTRÁLNI ITT TUDTOK:
http://www.ceeliftoff.com/

2. HA NEM VAGY STARTUP
Igyekezz, mert csak 45 DB ingyenes jegyünk van:
Ezt tedd:
- ÍRJ EGY E-MAILT A MATE.NADI@LOFFICE.HU CÍMRE. 
- E-MAILEN KÜLDÜNK NEKED EGY PROMÓ KÓDOT, mellyel az alábbi oldalon tudsz REGISZTRÁLNI ("Enter promotional code" mezőben) az eseményre:
http://budapest.startupsafary.com/ 

.. ha esetleg lemaradtál az ingyenes lehetőségről, a fenti linket használd, teljes árú jegyeket ott találsz ..

:: JEGYVÁSÁRLÁS, HA SZERETNÉL FOGYASZTANI IS A GASZTRO STRATUPOK KÍNÁLT ÉTELEIBŐL (1.500 HUF) ::
https://www.eventbrite.co.uk/e/gasztro-lifestyle-startups-oxo-labs-workshop-startup-safary-tickets-24396574812

Rendezvényközpont

Tudj meg többet!

 

KÖZÖSSÉGI IRODA

Tudj meg többet!

 

LOFFICE BALATON

Tudj meg többet!