Loffice Budapest Hírek #JÖVŐANYUKÁJA INTERAKTÍV NAP

#JÖVŐANYUKÁJA INTERAKTÍV NAP

#JÖVŐANYUKÁJA INTERAKTÍV NAP

09
27

Karrier vagy család? Válaszd mindkettőt! A Te döntésed, a Te jövőd. 

 

Csatlakozz a Coca‑Cola HBC és Loffice Coworkid #jövőanyukája programjához és vedd kezedbe a sorsod! Segítségünkkel bebizonyíthatod, hogy lehetsz egyszerre jó szülő és sikeres karrierista is. Mert ez igenis lehetséges!

Vannak terveid, de nem tudod, hogyan kezdj bele a megvalósításukba? Jól jönne egy kis segítség? Nem kell tovább várnod: a Coca‑Cola HBC Magyarország 2017-ban elindított programja, az #énjövőm pont neked szól. Szakértők készítenek fel ingyenes, egynapos workshopokon arra, hogyan keress állást, mit mondj és hogyan viselkedj egy interjún, esetleg milyen képzéshez csatlakozz, hogy az lehess, aki lenni szeretnél. A program kezdete óta már több mint ezren vettek részt a munkavállalást megkönnyítő, ingyenes képzéseken. Próbáld ki te is: csatlakozz és legyél magabiztos a munka világában is!

Ennek a missziónak a legújabb fejezete a #jövőanyukája.

2018. október 10-én egy interaktív és izgalmas szakmai napra invitálunk, ahol mindent megtudhatsz a work-life balance megteremtéséről, a munkavállalói világban való eligazodásról, saját vállalkozás indításáról és a munkaerőpiaci érvényesüléshez szükséges kompetenciákról. Hogyan legyünk egyszerre jó szülők és sikeresek a karrierünkben? Lesz elég időnk a gyerekeinkre és erőnk a munkánkra? Teljesíthetünk-e jól mindkét szerepben és kihez forduljunk, ha úgy érezzük, nem megy? Lehetünk önmagunkkal elégedettek, ha meg sem próbáljuk? Ezekre a kérdések nálunk választ kapsz!

Sőt, babysitterre se legyen gondod, hiszen a Loffice Coworkid és az AS Játékvilág a helyszínen különleges játszóházzal és szakértői gondoskodással várja a kicsiket! Amíg Te a jövőtöket építed, a gyerkőcök biztonságban játszanak.

IDŐPONT: 2018. október 10. (szerda), 9:00 - 17:00 / regisztráció kezdete: 8:30
HELYSZÍN: Loffice Budapest / 1061 Budapest, Paulay Ede utca 55.
JELENTKEZÉSI HATÁRIDŐ: 2018. október 8.

PROGRAM:

● 9:00 - 10:30 ● #JÖVŐANYUKÁJA INTERAKTÍV KEREKASZTAL ● Üzletileg is sikeres szülőktől tudhatod meg, ők hogyan hangolják össze munkájukat a családi kötelességekkel. Légy Te is a beszélgetés részese és oszd meg gondolataidat, tapasztalataidat! A kerekasztal egy ún. “fishbowl” beszélgetés, ahol öt meghívott vendégünk mellett fenntartunk egy helyet azon vállalkozó kedvű résztvevőnek is, akik egymást váltva, néhány perc erejéig aktív részesei lehetnek a diskurzusnak.

Ha érzed magadban az erőt, ülj be Te is meghívottaink közé:

  • Dr. Juhos Andrea - HR és business coach / a karrierfejlesztéssel foglalkozó Lee Hecht Harrison Magyarország ügyvezető partnere // ANYA
  • Kádár-Papp Nóra - online tréner / Gyerünk, Anyukám! online edzőterem alapítója // ANYA
  • McMenemy Márk - rádiós és televíziós műsorvezető, író / a Daddy Cool című könyv szerzője // APA
  • Palya Bea - Prima-díjas és Artisjus-díjas magyar népdalénekes, előadóművész // ANYA
  • Veiszer Alinda - Prima Primissima-díjas,  Akadémiai Újságírói-díjas televíziós szerkesztő-műsorvezető / újságíró  // ANYA
     
 KEREKASZTAL REGISZTRÁCIÓ 


FIGYELEM! Az interaktív kerekasztalra való regisztráció önmagában nem jogosít a tréningen való részvételre, ezért kérjük, arra külön regisztrálj!

 

●10:30 - 17:00 ● #ÉNJÖVŐM TRÉNING ● Dr. Sinkó Erika business és life coach, az #énjövőm program trénere segít neked abban, hogy megtaláld utad a munka világának útvesztőjében. Egy dolgos délután az önismeret, önfejlesztés, networking és kommunikáció jegyében!
 

 TRÉNING REGISZTRÁCIÓ 


FIGYELEM! A tréningre való regisztráció önmagában nem jogosít a kerekasztalon való részvételre, ezért kérjük, arra külön regisztrálj! A tréning férőhelyei limitáltak, ezért a részvételre e-mailes visszaigazolásunkat követően van lehetőséged.

 


A rendezvényre történő meghívás elfogadásával Te és partnered automatikusan hozzájárultok ahhoz, hogy személyes adataitad (név, cégnév és egyéb, a rendezvény szempontjából nélkülözhetetlen adat) a rendezvényt szervező Coworkid Alapítvány és Taste Loffice Kft. kezelje és a Coca-Cola HBC Magyarország Kft-vel megossza, valamint ahhoz, hogy rólad és partneredről kép és/vagy videófelvétel készüljön és azokat a Coca-Cola HBC Magyarország Kft. és a rendezvényt szervező Coworkid Alapítvány és Taste Loffice Kft.  belső/külső kommunikációban, honlapjaikon, belső kommunikációs csatornáikon, közösségi média felületein felhasználhassa, illetve a rendezvényen jelenlévőkkel utólag megoszthassa. Amennyiben ezzel nem értesz egyet, kérjük, jelezd az alábbi e-mail címen: office@loffice.hu.

Rendezvényközpont

Tudj meg többet!

 

KÖZÖSSÉGI IRODA

Tudj meg többet!

 

LOFFICE BALATON

Tudj meg többet!