Loffice Budapest Hírek Mi inspirálja a fiatalokat?

Mi inspirálja a fiatalokat?

Mi inspirálja a fiatalokat?

01
29

Vállalkozz Te is!

Töltsd ki MINI-KÉRDŐÍVÜNKET, és válaszaiddal a LOFFICE és az Erasmus+ együttműködésében megvalósuló - vállalkozóvá válást segítő - projekt aktív részese lehetsz.

Mondd el nekünk, hogy Téged mi inspirál!

Segíts, hogy segíthessünk!

 

 

Az Erasmus+ finanszírozásával megvalósuló European Coworking Network tagjaként a Loffice 2015 és 2017 között egy, a fiatalokat, a fiatal vállalkozókat érintő projektben vesz részt. Elsődleges célunk, hogy felkeltsük, illetve ösztönözzük a fiatal generáció vállalkozói kedvét, tudással és a már meglévő kapcsolatainkkal segítsük őket, ezáltal pedig csökkentsük a régióban jelentkező munkanélküliséget.

A fentiek elérése érdekében közösen dolgozunk Európa több coworking irodájával, hogy megteremtsünk egy elérhető és jól használható tudásbázist, amellyel segíthetjük egy fiatal, vállalkozó kedvű, bátor és innovatív generáció felnövekvését.

 

 

Rólunk és a projektről bővebben itt olvashattok: 
budapest.lofficecoworking.com/nyitolap/european_coworking_network.107.html?pageid=41.

Kérjük, segítsétek munkánkat az alábbi linken található kérdések megválaszolásával: 
goo.gl/forms/OGDfrQywE0


A válaszadás kb. 5 percet vesz igénybe.

 

 
Köszönjük a segítséget!

Szeretnéd megvalósítani saját ötleteidet? Olyan helyet keresel, ahol nyugodtan dolgozhatsz, de ahol közösséget is találsz? Ha egy innovatív, modern, a város szívében lévő irodában dolgoznál, keress meg minket!
 

Rendezvényközpont

Tudj meg többet!

 

KÖZÖSSÉGI IRODA

Tudj meg többet!

 

LOFFICE BALATON

Tudj meg többet!