Loffice Budapest Hírek Mobile World Congress

Mobile World Congress

Mobile World Congress

02
20

IT terület figyelmébe!!!

Február 24-27. között kerül sor Barcelonában a világ legfontosabb IT seregszemléjére a Mobile World Congressre!

Február 24-27. között kerül sor Barcelonában a világ legfontosabb IT seregszemléjére a Mobile World Congressre!
 
 
Alább Magyarország Barcelonai Főkonzulátusának részletes ajánlója.
RSVP: barcelona@hita.hu  2014. február 21-ig bezárólag
 
 

Február 24-27. között Barcelonában ismét megrendezik a Föld legrangosabb elektronikus távközlési és informatikai seregszemléjét, a Mobile World Congress eseményt! A Nemzeti Külgazdasági Hivatal (HITA) és Magyarország Barcelonai Főkonzulátusa jóvoltából 6 magyar kiállító lesz jelen a HITA központi magyar standján a kiállítás 7. pavilonjában (Hall) a 7G50-es standon: FlexiTon, 3G Multimedia, BonnHungary, Virgo, Kishonti Informatics, ITWare

 

 

A szervező Nemzeti Külgazdasági Hivatal, a kiállító cégek, valamint Főkonzulátusunk sok tisztelettel meghívja Önöket, valamint üzleti partnereiket a nemzeti standra abból a célból, hogy megismerkedjenek a kiállító magyar cégekkel és tevékenységükkel, üzleti szolgáltatásaikkal.

 

 

A kiállításon minden bizonnyal lesz mód eredményes üzleti tárgyalások lefolytatására, de emellett mi is emlékezetessé kívánjuk tenni barcelonai tartózkodásukat. Így idén első ízben hagyományteremtő szándékkal szeretnénk vendégül látni a Barcelonába látogató hazai cégeket és partnereiket, valamint kötetlen formában, néhány pohár igazi spanyol bor és jóféle, hagyományos ibériai harapnivaló mellett fórumot biztosítani az üzleti kapcsolatteremtéshez és a megismerkedéshez az informatikában dolgozó, helyi (elsősorban magyar) cégekkel, ezért kérem, fogadják el alábbi meghívásunkat:

 
 

Magyarország Barcelonai Főkonzulátusa nevében

Erdős György külgazdasági szakdiplomata

tisztelettel meghívja Önt és kísérőit

a Mobile World Congress 2014 alkalmából szervezett

informális, szakmai találkozóra, egy hagyományos katalán családi borpincébe,

ahol korlátlan italfogyasztás mellett lehetőség nyílik kipróbálni az ibériai konyha hideg különlegességeit is.

 

 

 

A találkozó helye és ideje:

Caves i Vins Pujol

Carrer d’Eduard Gibert, 44

08940 Cornellà de Llobregat (Barcelona)

2014. február 25, kedd, este 19-től 22 óráig

 

 

 

 

 

 

Megközelítés: Cornellà de Llobregat, bár önálló város, de gyakorlatilag Barcelona egyik kerülete. A helyszín megközelítését taxival (a kiállítás helyszínétől 6,3 km, mintegy 15 perc), vagy az R4-es, R5-ös, R50-es elővárosi vasúttal javasolják a szervezők. A HÉV megállója a kiállításnál van, csak NEM Barcelona irányába (amerre majd a tömeg megy), hanem ellenkezőleg, Manresa felé kell felszállni. Így 5 megálló (10 perc) a kiállítástól (Europa Fira) a Cornellà Riera megállóig. Indulások az Europa Firától: 18:46, 19:02, 19:46, 20:02, 20:42. A barcelonai belvárosi jegy érvényes, Cornellà még az 1-es tarifazóna része.

 

 

 

 

 

 

Magyarország Barcelonai Főkonzulátusának Külgazdasági Irodája várja az érdeklődők jelentkezését az eseményen való részvételi szándékról. Lehetőséget kínálnak további kísérők, üzletfelek el-/meghívására is, amelyhez szintén előzetes konzultációt kérnek.

 

 

A visszajelzéseket 2014. február 21, péntekig a barcelona@hita.hu e-mailcímre vagy a +34-93-405-3046-os telefonszámon várják.

 

 

VÁRJUK ÖNÖKET!!!

Magyarország Barcelonai Főkonzulátusa

Külgazdasági Iroda

 

Rendezvényközpont

Tudj meg többet!

 

KÖZÖSSÉGI IRODA

Tudj meg többet!

 

LOFFICE BALATON

Tudj meg többet!