Loffice Budapest Hírek Üdvözlünk új honlapunkon!

Üdvözlünk új honlapunkon!

Üdvözlünk új honlapunkon!

02
04

Kedves régi / új / leendő LOFFICEr! Hosszú hónapok munkája után nagy örömünkre szolgál, hogy bemutathatjuk Neked megújult honlapunkat. Célunk egy olyan, letisztult webes felület megalkotása volt, ahol mindenki könnyedén megtalálja a számára legfontosabb információkat, megismeri a LOFFICE céljait és előnyeit, figyelemmel kísérheti tevékenységünket és eredményeinket.

2009-es nyitásunk óta rengeteg izgalmas változáson mentünk keresztül: új irodákat nyitottunk, művészeti eseményeket szerveztünk, díjakat nyertünk, az országhatárt átlépve egy bécsi központot hoztunk létre, mely mérföldkövek egy globális LOFFICE honlap megszületését igényelték. Fontosnak tartottuk egy egységes arculat kialakítását, amivel egyik coworkerünket, Willem Van de Ven-t (WVDV) bíztuk meg. A honlapot az ő grafikái alapján a WEBSTATION csapata készítette.

 

Új megjelenésünk már van - most a további terveink megvalósítása következik. A jövőben számtalan saját és kooperációs projektünk mellett művészeti / kulturális platformunk kiterjesztésén, illetve egy www.lofficeart.com honlap létrehozásán dolgozunk, továbbá, Willem közreműködésével, a LOFFICE arculatának új irányainkhoz való igazítását visszük véghez. Reméljük, hogy új, egységes és könnyen kezelhető oldalaink segítségével még közelebb jutunk Hozzátok és hamarosan személyesen is találkozunk a LOFFICE-ban!

 

Jó böngészést kívánunk!

 

Üdvözlettel:

 

A LOFFICE csapata

 

 

 

 

 

Rendezvényközpont

Tudj meg többet!

 

KÖZÖSSÉGI IRODA

Tudj meg többet!

 

LOFFICE BALATON

Tudj meg többet!