Loffice Budapest Hírek Field Trippin' @Startup Safari

Field Trippin' @Startup Safari

Field Trippin' @Startup Safari

02
28
Idén is csatlakozunk a Startup Safari Budapest programkínálatához, és egy egész napos terepgyakorlatot tartunk az ön- és vállalkozásfejlesztés, életmód és üzlet témák vadonjában. Csekkold színes felhozatalunkat, és tarts velünk!

 

 

14 program, 40 szakértő, 4 szint és 1 nagy közösség - az idei Startup Safari Budapest túránk az eddig megszokottakhoz hűen egy reggeltől estig tartó, tömény és inspiráló, kedved szerint összeállított moduláris útvonalon emel téged fokozott közösségi tudatállapotba. A panelbeszélgetések mellett interaktív, gyakorlati sessionökkel tartjuk vibrálásban a város startup ökoszisztémáját és Téged.

Témáink:

  • önfejlesztés - tanulás - colearning
  • munka - üzlet - vállalkozásfejlesztés
  • életmód - egészség - teljesség

​Programjaink:

▶︎ Vissza a nyeregbe - női önbizalomnövelő műhely
▶︎ Castle of Mind - The Game
▶︎ Lépd át a határt - Vienna WOW 3.0
▶︎ Énépítkezés: én + üzlet = ?
▶︎ Meztelen valóság- kortárs női kisokos
▶︎ Pacifista munkahelyek - le a fegyverekkel!
▶︎ Énjövőm tréning @Startup Safari
▶︎ Ádám Almái - tanulni tudni kell
▶︎ Future of Work - Újhullámos munkatrendek
▶︎ Carreer Drivers - Téged mi hajt?
▶︎ A boldog bukás művészete
▶︎ A koedukált tőke ígérete - “Üzletasszony befektetne”
▶︎ Business Health Check - Vállalkozásunk egészségügyei
▶︎ Vlogbejegyzés a jövőből: videós tartalmak a social mediában

 

Az eseményeken való részvétel a Loffice támogatásával ingyenes, de regisztrációhoz kötött. Kérünk, az egyes eseményekre külön, az események alatt regisztrálj!


Mi az a Startup Safari?
Egy kétnapos gigantikus startup fesztivál, ahol a legizgalmasabb budapesti startupok és tech cégek 13 különböző tematikus útvonal (journey) mentén több, mint 300 programmal várnak téged irodáikban, székhelyükön. Reggelik, irodatúrák, workshopok, hackathonok, meetupok, képzések és szakmai előadások sokasága ad lehetőséget, hogy testközelből kapj betekintést a startup ökoszisztémába.


A rendezvényre történő meghívás elfogadásával Te és partnered automatikusan hozzájárultok ahhoz, hogy személyes adataitokat (név, cégnév és egyéb, a rendezvény szempontjából nélkülözhetetlen adat) a rendezvényt szervező Taste Loffice Kft., a Coworkid Alapítvány és az xLabs Hungary Kft. kezelje, valamint ahhoz, hogy a rólad és partneredről kép és/vagy videófelvétel készüljön, amiket a fenti cégek belső/külső kommunikációban, honlapjaikon, belső kommunikációs csatornáikon, közösségi média felületein felhasználhassa, illetve a rendezvényen jelenlévőkkel utólag megoszthassa. Amennyiben ehhez nem járulsz hozzá, kérjük, jelezd e-mailben: office@loffice.hu.


office@loffice.hu
+36 70 318 6356

Rendezvényközpont

Tudj meg többet!

 

KÖZÖSSÉGI IRODA

Tudj meg többet!

 

LOFFICE BALATON

Tudj meg többet!