Loffice Budapest Hírek CSALÁDI NYÍLT NAP + APÁK NAPI MEETUP

CSALÁDI NYÍLT NAP + APÁK NAPI MEETUP

CSALÁDI NYÍLT NAP + APÁK NAPI MEETUP

06
05

Találkozzunk június 12-én a Loffice ingyenes, coworking nyílt napján (gyerekmegőrzővel) és apák napi előadásunkon az Apa Akadémiával közös meetupon!

 

Június 12-én újra fókuszban a család és az Apukák! A Loffice Coworkid családi nyílt nappal és apák napi előadással készül kicsiknek és nagyoknak.

 

9.00 - 18.00 - COWORKING NYÍLT NAP

Családi nyílt nap a Loffice Budapest coworking irodában: mozduljatok ki a négy fal közül, és próbáljátok ki, milyen egy nap egy közösségi irodában - akár gyerkőccel. Míg te a munkádra koncentrálsz, addig a gyermekeknek karnyújtásnyira profi felügyelet biztosított a játszóházban.

Próbálja ki az egész család, milyen egy családbarát coworking iroda! 


16.30 - 18.00 - APÁK NAPI MEETUP ÉS ELŐADÁS

A közelgő Apák napja alkalmából az Apa Akadémia alapítója, Léder László pszichológus tart előadást - nem csak apáknak.

Köztudott, hogy az apák hiánya a modern társadalmak meghatározó problémájává vált. A szakemberek “apátlan társadalmakról” beszélnek, a szakirodalom zöld özvegynek nevezi azokat a nehéz sorsú anyákat, akik gyermekeikkel otthon ragadva párjuk nélkül élik mindennapjaikat. Ezzel egy időben sok édesapa, családjától és kisgyermekeitől távol a munkahelyén tölti el a családi időt is. Tényleg ez az egyetlen út? Az Apa Akadémia célkitűzése egy apaforradalom Magyarországon, avagy: útmutatást ad ahhoz, hogy hogyan csempésszük vissza a mai magyar családokba az édesapákat.

 

Mivel a helyek limitáltak mind a coworkingre, mind az előadásra, kérünk, jelezd részvételi szándékodat: http://bit.ly/2ETi0HH

Rendezvényközpont

Tudj meg többet!

 

KÖZÖSSÉGI IRODA

Tudj meg többet!

 

LOFFICE BALATON

Tudj meg többet!