Loffice Budapest Hírek Loffice túra az Office Weeken

Loffice túra az Office Weeken

Loffice túra az Office Weeken

10
07

Ismerd meg a vigalmi negyed és a Salétrom utca 4. szám alatti, egykori vöröslámpás ház történetét, amelynek helyén 2020-ban, a Loffice új bázisa nyitja meg kapuit.

Ismerd meg a vigalmi negyed és a Salétrom utca 4. szám alatti, egykori vöröslámpás ház történetét, amelynek helyén 2020-ban, a Loffice új bázisa nyitja meg kapuit: egy 6 szintes, közösségi találkozóhely, amelyben kreatív koncepció alapján kialakított irodák, apartmanok, tárgyalók és rendezvényterek várják új lakóikat.

Bepillantást nyerhetsz a Loffice Budapest design díjas Rákóczi téri loftjába, ami valaha műanyagfeldolgozó üzemként működött, jelenleg pedig a Kitchen Budapest innovációs labor otthona. Ezt követően a szomszédos építkezésen, egy rendhagyó bejáráson helytörténetből jeles urbanistáktól és a Mindspace smart city szakértőitől kaphatsz betekintést a kerület bűnös múltjába és aktuális defibrillálási kísérleteibe, a Loffice csapat pedig bemutatja új központját, a jövő közösségi komplexumát, amelynek tereiben olyan funkciók kapnak helyet, mint a coworking, coworkid és coliving.

Járd be velünk a Loffice díjnyertes ipari épületét és legújabb beruházását, a most még építés alatt álló, 2020-ban nyíló közösségi találkozóhelyet. A bejárást követően a Loffice csapat egy interaktív “terülj-terülj asztalkám” körül válaszol minden, az ingatlanfejlesztést, a közösségi központot és terveiket, céljaikat érintő kérdésedre!

Vigyázat, építési terület! Belépés csak védősisakban, 10 fős csapatokban!
❯ túrák indulása: 10.00 és 11.30 órakor
❯ védősisakokat biztosítunk

A programon való részvétel ingyenes, de regisztrációhoz kötött.
Regisztráció: http://bit.ly/2k3qgO9

A rendhagyó bejárásra az Office Week by Az Év Irodája keretén belül kerül sor:

----------------------
Kérdés esetén keress minket bátran!
office@loffice.hu | +36 70 318 6356

Rendezvényközpont

Tudj meg többet!

 

KÖZÖSSÉGI IRODA

Tudj meg többet!

 

LOFFICE BALATON

Tudj meg többet!