Loffice Budapest Hírek Maradjunk kapcsolatban!

Maradjunk kapcsolatban!

Maradjunk kapcsolatban!

03
20

Figyelem: nyitvatartásunk átmenetileg változik! Közösségi irodaként nem volt egyszerű feldolgoznunk és átgondolnunk, hogy miképp érintenek minket a koronavírus kapcsán kialakult változások. Működésünk alapja a közös tér, a személyes együttlét, a találkozások. 

 

Coworkerként, bérlőként, barátként szeretnénk, ha nem éreznéd azt a következő hetekben, hogy mindez megcsappant - inkább csak átalakult. Habár legszívesebben az otthoni munkavégzésedhez is hozzájárulnánk a zenegimi diszharmonikus háttérzenéjével, a zöldülő terasz látványával vagy a sokat látott gerendaasztalok tapintásával, most legfőképp azzal tudunk téged támogatni, hogy online mindig elérhetőek maradunk, és amit a távolból tudunk, segítünk; emberileg, szakmailag.

Létrehoztunk egy Google Hangouts felületet a coworking irodánk átmeneti digitális helyettesítéseként: https://hangouts.google.com/group/edQkaFGYwH7f3gfv7

Várunk téged is a beszélgetésbe, hogy itt tudjunk egymással eszmét és infót cserélni. Holnapttól minden hétköznap 10.00 és 16.00 óra között itt biztosan megtaláljátok csapatunk valamelyik tagját is, ha gyors kérdésed - kérésed lenne hozzánk. És hogy a teraszos kávézásokat, közös ebédeket is pótoljuk valamelyest, hétfőtől péntekig minden nap 13.00 - 13.30 között egy közös, kameramegosztásos kávészünetre is várunk téged! 

A Paulay Ede utcai coworking irodát továbbra is eléred saját proxyddal, személyes recepciós ügyeletet jövő héttől azonban már csak 2 nap fogunk tartani: hétfőnként és csütörtökönként 9.00 és 14.00 között. Kérünk, küldeményeid kézbesítését, ha tudod, erre a két napra és időintervallumra kérd, illetve a posta dolgozóival egyeztetve a leveleket is ekkor fogjuk átvenni.

Köszönjük megértésed, kitartást és jó egészséget kívánunk neked.

 

Rendezvényközpont

Tudj meg többet!

 

KÖZÖSSÉGI IRODA

Tudj meg többet!

 

LOFFICE BALATON

Tudj meg többet!