Loffice Budapest Hírek Földön, vízen, levegőben – játékok a...

Földön, vízen, levegőben – játékok a szabadban #1

Földön, vízen, levegőben – játékok a szabadban #1

Címkék: fun
06
19

A napokban legalább egy hétre visszavonhatatlanul beköszöntött a jó idő. Most valószínűleg mindenki bent ül valamelyik LOFFICE irodában, de a gondolatai akaratlanul is a délutáni parkozásra, pihenésre és a hétvégére kalandoznak. Mi egész pontosan azon agyalunk, hogy mit játszunk, amikor végre a szabadba kerülünk.

Sárkányeregetés

 

 

Itt most olyan tudományos sárkány-magyarázatok állhatnának, amiket a végén már mi sem tudnánk követni, úgyhogy ettől most mindenkit megkímélünk. A lényeg, hogy ha egy kicsi szelet megérzünk az első reggeli levegőszippantásunkkal, irány sárkányt eregetni. Hogy egy- vagy kétzsinóros, deltaszárnyú vagy iskolapéldai rombusz, házikészítésű vagy sportbolti-e, az mindegy is lesz. A sport komoly veszélye, hogy egy sikeresen szárnyra kapott sárkány látványa olyan örömmel tölthet el bennünket, hogy szinte azonnal újra a földnek kormányozzuk.

 

Petanque

 

 

A petanque-nál már profi felszerelésre lesz szükségünk. Sok kisebb golyóra és egy nagy fémesen csillogó célgolyóra. A cél az 5-10 méterre elhajított célgolyó minél pontosabb megközelítése a saját, tenyérnyi golyóinkkal. Igaz, hogy kapható műanyagból készült készlet is, mi mégis a fémből készültet ajánljuk nektek, hiszen utóbbival gyakorlatilag minden talajon, bármilyen időjárásban játszhattok, és nem kell például attól félni, hogy az ellenfél golyóját jótékonyan közelebb gurítja a célhoz a szél.

 

 

Tollaslabda, kéztollas, lábtollas

Valószínűleg senkinek nem okoz meglepetést az első helyen szereplő tollaslabda. Viszont, hogy mi az a kéztollas vagy lábtollas? A kis tollaslabda adja közös nevezőjüket, de utóbbi kettő esetében ütő helyett lábbal vagy kézzel kell levegőben tartani azt. Akárhányan és egyedül dekázgatva is lehet játszani.

 

Pénteken folyt.köv.

Rendezvényközpont

Tudj meg többet!

 

KÖZÖSSÉGI IRODA

Tudj meg többet!

 

LOFFICE BALATON

Tudj meg többet!