Loffice Budapest Hírek Könyvajánló #2

Könyvajánló #2

Könyvajánló #2

Címkék: art, könyv, fun
06
06

Június hónapra könnyű szívvel ajánlunk könyveket, ugyanis rögtön a hónap elején irodalom fog folyni a csapból is. Margó Feszt, Könyvhét... ennyi elég is.

Erdős Virág: Ezt is el

Magvető Könyvkiadó, 2013, 2290 Ft

Erdős Virág ma megjelenő könyvében, az Ezt is el-ben, nem egy ismerős írásra bukkanhatunk. És azon sem kell meglepődnünk, ha ezeket az írásokat, rögtön énekelni is tudjuk. Erdős Virágnak ugyanis nem egy verse szolgált a Bookline Rájátszás című előadássorozatának alapjául, amelyben kortárs zenészek, írók és költők igyekeztek együtt slágereket létrehozni.

 

 

Esterházy Péter: Egyszerű történet vessző százoldal

Magvető Könyvkiadó, 2013, 2990 Ft

A posztmodern irodalom egyik legkiemelkedőbb magyar alakja, Esterházy Péter is új könyvvel jelentkezik a Könyvfesztiválra. Az Egyszerű történet vessző száz oldal történelmi regény. „Történelmi regénynek kell lennie, mert hogyan is lehetne más, mint történelmi, ha egyszer a tizenhetedik században játszódik, de a huszonegyedik században írták?” De természetesen a könyv, ahogy azt Esterházy Pétertől már szinte el is várjuk, most is hemzseg a korunkbeli utalásoktól, egy az egyben átvett kortárs karakterektől.

 

Brené Brown: Bátraké a boldogság

Magvető Könyvkiadó, 2013, 3490 Ft

Brené Brown nevét a külföldi irodalmat követő olvasók már régről és jól ismerhetik, azonban a Bookline kiadónak köszönhetően hamarosan mindenki számára elérhetővé  válik első, magyarra lefordított könyve, a Bátraké a boldogság. Brené Brown évek óta kutatja a sebezhetőség és a szégyen témakörét, több kutatást és előadást is prezentált a témában. Könyve sikerét könnyű nyelvezete, hitelességét pedig az írónő tudományos munkássága garantálja. „Mert a bátor ember nem az, aki maximalistaként mindig többre és többre vágyik, hanem az, aki mer hibázni is.”

 

Farkas Lívia: Ennél zöldebb nem lesz

Bookline Könyvek, 2013, 3990 Ft

Az Urban:Eve című blog alapján született az Ennél zöldebb nem lesz! - Útmutató azoknak a nőknek, akiknek elegük van a toporgásból című könyv. Farkas Lívia a könyvében, 2008 óta futó blogjának szerves részeként, a tőle megszokott tanácsokkal és ötletekkel látja el olvasóit, hogy a hétköznapok apróságain ne akadjanak fel, menedzseljék hatékonyan az életüket. „Az induláshoz pedig már most mindened megvan. A lámpa átváltott. Indulj el! 

Rendezvényközpont

Tudj meg többet!

 

KÖZÖSSÉGI IRODA

Tudj meg többet!

 

LOFFICE BALATON

Tudj meg többet!