Loffice Budapest Hírek ∞ ∞ ∞ // 8 8 8 // ∞ ∞ ∞

∞ ∞ ∞ // 8 8 8 // ∞ ∞ ∞

∞ ∞ ∞ // 8 8 8 // ∞ ∞ ∞

02
17

Végtelen lehetőség a 8. kerületben: ha kisirodát keresel magadnak vagy csapatodnak, májustól elérhető a 8. kerület legújabb és legmenőbb helyszíne. Közösségi koncepció, rugalmas feltételek, rövid időre leköthető kisirodák nagy álmoknak.

 

Sok-sok erkély, napfény, belső kert, közösségi tetőterasz, coworking iroda, rendezvénytér, és egy szuper közösség. Összesen öt emeleten, 213 m² alapterületű (loggiákkal és tárolóhelyiséggel együtt) teljes szintek, vagy kisebb stúdióirodák kiadók.

 

Mini és midi méretű irodák

A 2., 3., 4. és 5. emeleten egy folyosóról 3 különnyíló helyiség lett kialakítva:
- 27 m²-es, utcai nézetű közösségi tér
- 62 m²-es, utcai nézetű iroda + 16 m² loggia
- 74 m², belső kertre néző iroda + 20 m² loggia
 
A három stúdióiroda külön-külön, kombinálva, vagy akár együtt, teljes szintként is kivehető, vagy akár több szint is kombinálható. Mindegyik helyiséghez tartozik mosdó, zuhanyzó és igény szerint bármelyikben kialakítható konyha. A szinthez tartozik egy folyosóról megközelíthető 3,5 m²-es tárolóhelyiség is.
  • igény szerint szolgáltatott iroda vagy klasszikus konstrukció
  • bérleti díj 15 EUR / m² / hó ártól + 5 EUR / m² üzemeltetési díj
 

Penthouse iroda

A közösségi komplexum legfelső emeletén található kortárs design penthouse iroda 3 különnyíló helyiséggel, 2 fürdőszobával és egy tágas, világos, open-plan konyha- és élettérrel összesen 130 m²-rel rendelkezik. Az életteret kibővítve egy exkluzív, 72 m²-es tetőterasz Budai, Gellért hegyi kilátással és egy 20 m²-es belső kertre néző loggia is tartozik az ingatlanhoz.
  • igény szerint szolgáltatott iroda vagy klasszikus konstrukció
  • bérleti díj 16 EUR / m² / hó ártól + 5 EUR / m² üzemeltetési díj
 

Az épületről

A Loffice új főhadiszállásának épülete egyesíti a munka-, az élet-, és az alkotótereket. A közösségi komplexum 30 - 1060 m²-ig, kínál egyénre szabott, szolgáltatott irodákat; mini, és midi méretű gépesített apartmanokat/lakásirodákat; egy kombinálható 265 m²-es, kertkapcsolatos rendezvényteret; míg a közösségi irodában közel 40 flexi és fix munkaállomás, egy közösségi eseményekre ideális tetőterasz, valamint 3 további, coworking térből nyíló tárgyaló is rendelkezésre áll kulturális, kreatív vagy üzleti álmok megvalósításához.
 
A multifunkcionalitás, a flexibilitás és a személyre szabhatóság jegyében a munkaállomások, irodák, apartmanok, tárgyalók és rendezvényterek mindegyike design-érzékeny, kortárs szellemben kerül kialakításra, a legnagyobb összefogó értéket a Loffice-nál azonban mindig is a közösség és annak diverzitása jelenti, hozzájárulva egy inspiráló és produktív munkahely megteremtéséhez - ezúttal a 8. kerület egyre vibrálóbb szívében, a Rákóczi tér tőszomszédságában.
 

Foglald le irodádat még a nyitás előtt:

office@loffice.hu
+36 70 318 6356

Rendezvényközpont

Tudj meg többet!

 

KÖZÖSSÉGI IRODA

Tudj meg többet!

 

LOFFICE BALATON

Tudj meg többet!