Loffice Budapest Hírek LEGYÉL TE IS VÁLLALKOZÓ!

LEGYÉL TE IS VÁLLALKOZÓ!

LEGYÉL TE IS VÁLLALKOZÓ!

05
08

Startol a Budapest Youth#Challenge DIVERSITY!

16 és 25 év közötti fiatal vagy? Szereted a kihívásokat és szeretsz új emberekkel megismerkedni? Hiszed, hogy a sokszínűség, az elfogadás és az esélyegyenlőség jobbá teheti a világot?

Akkor a Budapest Youth#Challenge DIVERSITY csapatában a helyed!

A Loffice, a European Coworking Network és az Erasmus+ közös projektje azért jött létre, hogy TE megvalósíthasd elképzeléseidet, miközben a legmenőbb szakemberektől tanulhatod el az üzletfejlesztés, a marketing és a pitchelés trükkjeit.

HOGY IS LESZ EZ? A két napos eseményen…

  • a kiválasztott résztvevők 4 csapatra osztva, együttműködve kidolgozzák saját üzleti tervüket szakértő mentorok vezetésével. A DIVERZITÁS fő témájához kapcsolódó 3 kulcsszó kombinálásával kell előállnotok világmegváltó ötletekkel. Nem ördöngősség, csak kreativitás és tanulási vágy szükséges hozzá!
  • mini mesterkurzusokon vehettek részt a kommunikáció, üzletfejlesztés, stratégiai gondolkodás, marketing és pénzügyek témájában.
  • a 2. napon pitchelitek ötleteteket! Az meg micsoda? 3 percetek lesz arra, hogy meggyőzzétek a szakértő zsűrit és a közönséget, hogy a ti csapatotoké a legjobb üzleti terv!
  • a legjobb csapat díja: 5 db egyhetes COWORKING MUNKAÁLLOMÁS CSOMAG a Loffice-ban!

MIKOR ÉS HOL?

2017. június 1-jén és 2-án (csütörtök és péntek) a Loffice-ban! Magyarország első coworking irodájában megtapasztalhatjátok a közösség valódi erejét és, hogy mit is jelent csapatban dolgozni.

HOGYAN JELENTKEZZ?

  1. Töltsd ki a jelentkezési lapot ITT, hogy minél többet megtudhassunk rólad! Csak pár kattintás és perc az egész. JELENTKEZÉSI HATÁRIDŐ: 2017. május 20. ÉJFÉL
  2. 2017. május 24-ig értesítünk, ha bekerültél a csapatba.
  3. Várunk június 1-jén és 2-án a Loffice-ban!

 

Kérdésed van? Írj nekünk a mate.nadi@loffice.hu címre, vagy hívj minket a +36 70 318 6356 számon!

JELENTKEZÉSI LAPFACEBOOKBŐVEBBEN
 


A Loffice 2015 nyara óta működik közre az Erasmus+ European Coworking Network projektjében. A nemzetközi csapat célja, hogy növelje a fiatalok vállalkozási kedvét, tudással és kapcsolatrendszerrel támogassa őket, egy egyszerűbb, könnyebb és több sikert ígérő támogatói programmal álljon rendelkezésükre. A projektről bővebben ITT olvashattok. 

Rendezvényközpont

Tudj meg többet!

 

KÖZÖSSÉGI IRODA

Tudj meg többet!

 

LOFFICE BALATON

Tudj meg többet!