Loffice Budapest Hírek SZUPERNOVA interior & exterior design

SZUPERNOVA interior & exterior design

SZUPERNOVA interior & exterior design

07
18

Ismerjétek meg a Loffice-csoport design felelőseit!

„A szupernóva a Napnál nagyobb tömegű csillag végső, nagy robbanása, melynek során a csillag luminozitása egy átlagos galaxiséval vetekszik. Neve az égbolton új („nova” latinul „új”) csillagként való feltűnéséhez kapcsolódik, régebben hívták vendégcsillagnak is.” (Forrás: Wikipedia)

Habár a Szupernova Design a névadó jelenséghez hasonlóan elementáris erővel robbant be a hazai belsőépítészeti társadalomba 2005-ben, de a Klementz Panni, Szabó Gábor, Esterházy Marcell és Szkladányi György alkotta csapat jelenléte nem vendégcsillag éltű.

A négy kreatív fiatal szakmai együttműködése gyerekkori barátságra tekint vissza. A belsőépítészetet és enteriőr design-t művészeti oldalról közelítik meg, így tereikben sajátos módon egyesül a dekoratív esztétika és a funkcionalitás. A játékos eklektika, természetes felületek és merész grafikák immár védjegyükké váltak. Az újrahasznosítás jegyében egykori gerendákat bútorokként, régi használati tárgyakat pedig dekorációs elemekként keltenek új életre.
 


iLo, 2013.
koncepció: Ulrike Rein & Szabó Gábor
(https://www.facebook.com/szupernovadesign/photos)


Legyen szó erdélyi faházról, pesti polgári lakásról, egykori gyárról vagy bisztróról, tekintetünket azonnal megragadja a design harmonikus összképe, majd a megannyi apró, kifinomult részlet fürkészésével hosszú órákat tölthetünk el.
 


Piricskei pihenőház, 2016.
fotó: Tamás Pál
(https://www.facebook.com/szupernovadesign/photos)


PORTFÓLIÓJUKBAN rengeteg képet találsz eddigi munkáikról, de a legjobb, ha saját szemeddel, személyesen csodálod meg őket. Látogass el akár Pesten az Attaboy bisztróba, a Szerencsendió gasztrotérbe, a Balatonhoz a Babérliget Vendégházba, Pécsett a Filter kávézóba, vagy Erdélybe a Piricskei Pihenőházba, a Szupernovának köszönhetően olyan, mintha csak haza érkeznél. Kihagytuk valamelyik látnivalót? Hát persze. A Loffice tereiért is a srácok a „felelősek”! Nézd meg őket GALÉRIÁNKBAN.
 


Szerencsendió gasztrotér, 2012.
fotó: Esterházy Marcell
(https://www.facebook.com/szupernovadesign/photos)

 


Attaboy Bistro, 2014.
fotó: Nemesházi Péter
(https://www.facebook.com/szupernovadesign/photos)


A Loffice többek között megnyerte velük az „Év Design Irodája” díjat. Ha Te is szeretnél a srácokkal együtt dolgozni, vedd fel velük a kapcsolatot a hello@szupernova.hu címen. Addig is, további néznivalóért keresd fel Facebook oldalukat és Portfóliójukat.

 

Rendezvényközpont

Tudj meg többet!

 

KÖZÖSSÉGI IRODA

Tudj meg többet!

 

LOFFICE BALATON

Tudj meg többet!